Брад Пит обу пола

Напоследък Брад Пит не спира да ни изненадва. Само преди два дни актьорът неочаквано се появи в Instagram. И въпреки че става въпрос за кратко видео в профила на филма “Убийствен влак”, той изуми феновете си. Все пак Пит няма профил в социалните мрежи и най-малката изява там предизвиква фурор.
Сега, отново става въпрос за филма, но този път от по-различна гледна точка – от тази на облеклото.
Брад Пит събра погледите на всички, като се появи с пола (с дължина до коляното) на премиерата на “Убийствен влак” в Берлин, пише yahoo. Визията му бе допълнена от кафяво сако, черни ботуши и розова риза.
За нетипичния си моден избор актьорът получи множество похвали в Instagram, като негова снимка от събитието събра над 56 хиляди харесвания за по-малко от ден.
Пит неведнъж е говорил за начина си на обличане. В интервю за Esquire през 2021 г. го определя като “стил без стил”.
“Харесвам простотата. Харесвам детайлите в шевовете, начина, по който се усеща. Ако не друго, това е единствената магическа пръчка, която имам”, казва той. И допълва, че често пъти се води по комфорта и по това да се чувства удобно.
“Твърде изтощително е да следваш тенденциите… Просто не искам да бъда билборд”, посочва Брад Пит.
В допълнение към темата за модата, русокосият актьор наскоро говори и за откриването на други нови интереси. В интервю за GQ през юни споделя за страстта си към музиката.
“Музиката ме изпълва с толкова много радост… Мисля, че радостта е по-ново откритие, по-късно в живота. Винаги се движех по течението, от един път и към следващия. Мисля, че имах години с лека депресия и едва когато се примирих с това, опитвайки се да прегърна всички страни в себе си – и красивото и грозното – успях да уловя тези моменти на радост”, споделя звездата от “Убийствен влак”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Култова фолк звезда пострада тежко, ръката й е... СНИМКА

През адски мъки преминава в момента култовата фолк звезда Екстра Нина. Изпълнителката на “Затвори очи” е пострадала и в момента носи шина на дясната си ръка. Емблематичната фолк звезда призна, че болката е неописуема, но вярва, че й предстоят по-добри дни в бъдеще.  Гласовитата изпълнителка пусна своя снимка в социалните […]

Брад Пит обу пола

Напоследък Брад Пит не спира да ни изненадва. Само преди два дни, 19 юли, актьорът неочаквано се появи в Instagram. Въпреки че става въпрос за кратко видео в профила на филма “Убийствен влак”, звездата изуми феновете си. Все пак Пит няма профил в социалните мрежи и най-малката изява там предизвиква фурор.
Сега, отново става въпрос за предстоящата продукция, но този път от по-различна гледна точка. От гледна точка на облеклото.
Брад Пит събра погледите като се появи с пола (до коленете) на червения килим на премиерата на “Убийствен влак” в Берлин, пише yahoo.
Визията му бе допълнена от кафяво сако, черни ботуши и розова риза.
За нетипичния си моден избор актьорът получи множество похвали в Instagram, като негова снимка от събитието събра над 56 хиляди харесвания за по-малко от ден.
Пит не веднъж е говорил за начина си на обличане. В интервю за Esquire през 2021 г. звездата го определи като “стил без стил”. “Харесвам простотата. Харесвам детайлите в шевовете, начина, по който се усеща. Ако не друго, това е единствената магическа пръчка, която имам”, каза той. И допълни, че често пъти се води “по комфорта” и това да се чувства удобно.
“Твърде изтощително е да следваш тенденциите… Просто не искам да бъда билборд”, посочи Брад Пит.
В допълнение към темата за модата, русокосият актьор наскоро говори и за откриването на други нови интереси. В интервю за GQ през юни, сподели за страстта си към музиката. “Музиката ме изпълва с толкова много радост… Мисля, че радостта е по-ново откритие, по-късно в живота. Винаги се движех по течението, от един път и към следващия. Мисля, че имах години с лека депресия и едва когато се примирих с това, опитвайки се да прегърна всички страни в себе си – и красивото и грозното – успях да уловя тези моменти на радост”, споделя звездата от “Убийствен влак”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деси Цонева се показа чисто гола от каравана СНИМКА 18+

Деси Цонева загърби луксозните почивки, на каквито се радваше в последните години, и замина на каравана. Подобно на много родни звезди и Цонева избра да прекара лятната си ваканция под звездите в компанията на мъжа си и семейни приятели. При щерката на Митко Цонев никога не е скучно, а провокацията е […]

Subscribe US Now