Евгени Минчев след ареста: Довечера – парти!

Два дни, след като беше арестуван заради дребно хулиганство, пиар експертът Евгени Минчев показа на каква вълна е и колко го е засегнала неочакваната вандалска ситуация. 

Типично в негов стил Лордът май няма никакво намерение да обръща кой знае колко внимание на случилото се, въпреки че подронва авторитета му и обяви, че се готви активно за парти. “Довечера – парти”, така завършва актуалния си пост в социалните мрежи Минчев.
Евгени Минчев събра пари за “Пирогов” на 60-ия си юбилей СНИМКИ

“За да преброиш приятелите си, трябва арест. За радост – не сърдечен”, това пък бяха първите думи в профила му, след като бе арестуван за обиди към униформени полицаи и остана за 24 часа зад решетките на 1-во РПУ в София.
Евгени Минчев побесня заради Лили Иванова, иска уволнения
Съдейки по думите му, за Евгени Минчев тази ситуация е била добре дошла, за да може бързо и сигурно да преброи приятелите си. “..Арестувам “приятелите” си, медиите, минувачите, арестувам мнението си за тях. И когато бъда “освободен”, то ще бъда освободен най-вече от тях. От приятелите, от медиите, от минувачите, от повърхностното”, пише светският лъв още в поста си./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Диагнозата, с която се е сблъскала режисьорът Грета Гъруиг

Докато тръпнем в очакване на датата 21 юли, когато филмът “Барби” ще се появи официално по кината, следим какво се случва с хората, замесени в направата му. Така например наскоро стана ясно, че режисьорът Грета Гъруиг е успяла да си осигури нов проект, по който ще работи в бъдеще. Според The […]

Subscribe US Now