Принцеса Ан – неуморна и на 40 градуса

Принцеса Ан не е от членовете на кралското семейство, които привличат мигновено вниманието към себе си. Вместо това единствената дъщеря на кралица Елизабет си спечели прозвището “най-работливият член на фамилията” и прави всичко, за да го защити.
71-годишната принцеса Ан имаше три ангажимента за един ден насред адските жеги във Великобритания в момента.
Вчера, 19 юли, тя беше на посещение в Уелс. Първо посети селскостопанското изложение Royal Welsh Show, което се провежда на открито и организаторите постоянно напомняха на посетителите да седят на сянка и да пият много вода.
Часове след това принцеса Ан пристигна в Дилуин, където участва в отбелязването на 200-та годишнина на EL Lewis & Son – животновъди, които отглеждат типично британската порода месодайни говеда Херефорд.
Последното й посещение за деня беше на компанията за обезвреждане и обезопасяване на мини Safelane Global Limited в Рос-он-Уай. Явно неофициалната титла за “най-работлив член на британското кралско семейство” съвсем не е незаслужена.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любвота отново се усмихна на Кендъл

В последните дни на миналия месец източници, близки до Кендъл Дженър твърдяха, че тя отново е сама и връзката ѝ с Девин Букър е приключила. Не беше обявена някаква конкретна причина за раздялата, като се смяташе, че двамата просто се намират в различни етапи от живота си. Няколко дни по-късно […]

Subscribe US Now