Неочаквана промяна за кралица Летисия

Крал Фелипе и съпругата му Летисия заедно с родителите му – крал Хуан-Карлос и кралица София, бяха представителите на испанското кралско семейство на възпоменателната служба на крал Константинос в Уиндзор тази седмица.
Както винаги, 51-годишната Летисия изглеждаше забележително в ансамбъл в тъмносиньо от пола под коляното и наметка. Косата й беше оформена на букли, спускащи се по гърба й.
Затова и доста изненадващо ден по-късно Летисия се появи в Мадрид с коренно различна прическа. Тя беше до съпруга си в двореца Сарсуела, където посрещнаха за държавно посещение президента и първата дама на Парагвай.
Летисия беше избрала семпъл костюм в сиво-зелено на Bimba y Lola в комбинация с обувки на нисък ток. Косата й беше подстригана на дълго каре, което доста добре отиваше за консервативната й визия.
Доста хора видяха в това своеобразно завръщане към корените на кралицата към времената, когато тя все още е телевизионната водеща Летисия Ортис, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бащата на Бианка - бивш затворник, който ще търси сметка на Кание

Всички коментират връзката на Кание уест и Бианка Ченсори, но разбираемо най-притеснени от случващото се са нейните родители. Наскоро стана ясно, че те никога не са подкрепяли връзката й с рапъра, а напоследък буквално не могат да познаят дъщеря си, която изцяло промени визията си, откакто е госпожа Уест. Безспорно […]

Subscribe US Now