Има ли нов мъж в живота на Александра Богданска

Наскоро Александра Богданска изненада феновете си с официалната си поява на червения килим на 80-ия филмов фестивал във Венеция, където родния модел успя да очарова присъстващите с елегантната си визия. 
Александра беше заложила на стилна прозрачна рокля в телесен цвят с бели перли на Pembe Kenan Couture, с която определено успя да привлече вниманието. 
А сега родната инфлуенсърка отново успя да ни изненада. Този път с новината, че има мъж до себе си. В кратко интервю пред Николай Шопов, който е известен с видео съдържанието, което публикува в TikTok, Александра Богданска отговаря на някои много лични въпроси. Именно там признава, че има някого до себе си, макар и да не разкрива името му.
Попитана дали би променила нещо от миналото, Богданска отговаря, че нищо не би променила. “Научила съм много уроци и съм благодарна за тях”, допълва красавицата.
Това, за което най-много съжалявала е, че не обръща достатъчно внимание на близките си хора. Скритият ѝ талант е, че може да плете на една кука. Освен това моделът признава, че може и похапва ужасни количества много люти неща – джинджифил, люти чушки, уасаби.
Александра споделя и, че най-важният съвет за една майка е да се доверява на инстинктите си и да бъде спокойна, че децата ѝ ще бъдат добре и в бъдеще, и всичко ще бъде наред.
Не крие и че любимият ѝ дизайнер е Пембе Кенан, на която винаги се доверява, за да я облича на всички големи официални събития, на които присъства – включително и във Венеция преди няколко седмици. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вижте първата целувка на Моника и Петър във „Фермата“ СНИМКИ

Актьорът Петър тотално изгуби контрол във „Фермата“, награби красивата Моника и страстно я целуна. След неговата „атака“ участничката се прибра в стаята си и захлупи лице в ръцете си, очевидно притеснена. „Не бях готова за целувката. Ама той Петър ги прави едни такива шокиращи… После мигам на парцали известно време“, […]

Subscribe US Now