Войната между Мони и Габи в “Ергенът” се пренесе и навън… СНИМКИ

Словесната война между Габриела Бланко и Мони Зенгинер от “Ергенът” продължава с пълна сила. И по всичко изглежда, че скоро няма да затихне. А какво делят двете, освен самочувствие, разберете в следващите редове.

Макар бели-денс танцьорката да напусна шоуто, тя продължава да сипе огън и жупел по своя враг № 1 в “Ергенът”. Наскоро даже Мони сподели, че Габи Бланко се храни от “злоба, вулгаризъм и пошлост”.
“Ергенът” Евгени обясни защо не даде роза на Мони
На този фон Зенгинер печели хиляди нови последователи, а и достатъчно положителни коментари в социалните мрежи. Само че за нея не липсват и доста негативни коментари, така наречения хейт.

В същото време обаче, потребителите, освен нажежени реакции в мрежата, вече пускат и малко по-различни коментари, защото започнаха да виждат Бланко от забавната ѝ страна. Поне това става ясно от последните епизоди на риалити формата на bTV. Точно пиперливите шеги обаче, станаха повод за някои противоречия.
Хейтър смаза “Ергенът” Евгени: Избръсни се, като клошар си, той отвърна със.. ВИДЕО
“Габриела е едно озлобено, ощетено, осакатено и неудовлетворено от живота момиче. Тя се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост и тук нямам предвид професионалната ѝ сфера, която е публично достояние, а енергията, която ѝ е нужна, за да се почувства по-малко нещастна. Изпитвам истинско съжаление както към нея, така и към семейството ѝ”, споделя Мони в скорошно интервю. И е категорична, че завистта е най-висшата форма на възхищение, макар да е изтощително за самата нея./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитости, които са се развеждали по няколко пъти

В света на известните неслучайно се е наложил стереотипът, че браковете им се случват толкова шумно, колкото и се провалят. Ето десет примера за знаменитости, които неведнъж са срещали любовта, но също толкова пъти са оставали разочаровани от нея. Мелани Грифит Актрисата се е женила и развеждала четири пъти с […]

Subscribe US Now