Знаменитости, които са се развеждали по няколко пъти

В света на известните неслучайно се е наложил стереотипът, че браковете им се случват толкова шумно, колкото и се провалят. Ето десет примера за знаменитости, които неведнъж са срещали любовта, но също толкова пъти са оставали разочаровани от нея.
Мелани Грифит
Актрисата се е женила и развеждала четири пъти с трима различни мъже. Тя се запознава с първия си съпруг, актьора Дон Джонсън, когато е само на 14, а той на 22 години. Двамата заживяват заедно, когато тя е на 15, и се женят през януари 1976 г., когато е на 18 години. За първи път обаче се развеждат през юли същата година.
През 1981 г. Мелани Грифит се омъжва за актьора Стивън Бауер, но се развеждат през 1989 г. Същата година тя се омъжва повторно за Джонсън и се ражда дъщеря им Дакота. Те обаче се развеждат отново през 1996 г. Пак още същата година тя се жени за актьора Антонио Бандерас, с когото са заедно цели 18 години, преди да се разведат през 2014 г.
Никълъс Кейдж
Той се е женил и развеждал четири пъти преди последната си сватба от февруари 2021 г. с Рико Шибата. За първи път актьорът застава пред олтара през 1995 г. и остава женен за актрисата Патриша Аркет до 2001 г. Година по-късно Никълъс Кейдж се жени за Лиза Мари Пресли, но едва три месеца по-късно самият той подава молба за развод.
През 2004 г. актьорът се жени за третата си съпруга Алис Ким и бракът им продължава цели 12 години, преди да се разведат през 2016 г. Четвъртият му брак с Ерика Коике от 2019 г. пък едва се брои, тъй като е анулиран след едва четири дни.
Памела Андерсън
Сексимволът се е омъжвала шест пъти за петима различни мъже, като започнем от рокаджията от Mötley Crüe Томи Лий, на когото казва “да” през 1995 г., след като се познават от само четири дни. Докато са женени изтича техен секс запис, но след три години брак се развеждат. Двойката има две деца – Брандън и Дилън. Памела Андерсън и Томи Лий са се събирали няколко пъти, но никога не са се женили повторно.
През 2006 г. тя се жени за музиканта Кид Рок, но само след няколко месеца се развеждат. Година по-късно се случва и третият ѝ брак за продуцента Рик Саломон, като едва седмици по-късно той е анулиран. През януари 2014 г. те се женят втори път, но през юли пак се развеждат. През януари 2020 г. Памела Андерсън се омъжва за продуцента Джон Питърс, с когото се е срещала, когато е била на около 20, но двамата обявяват раздялата си 12 дни по-късно. През януари 2021 г. Андерсън се омъжва за бодигарда Дан Хейхърст, с когото се разделят само след година.
Джеймс Кемерън
За режисьора се знае, че се жени пет пъти и се развежда четири. Първият му брак е от 1978 г. със сервитьорката Шарън Уилямс. Двамата са женени шест години и се развеждат през 1985 г., когато той я напуска заради филмовия продуцент Гейл Ан Хърд. Камерън и Хърд са женени четири години (от 1985 до 1989 г.) и се разделят, докато все още работят заедно по филма The Abyss.
От 1989 до 1991 г. режисьорът е женен за колежката си Катрин Бигълоу, а с актрисата Линда Хамилтън е четвъртият брак на Камерън – от 1997 до 1999 г. През 2000 г. режисьорът се жени за бившата актриса и еколог Сузи Еймис, с която все още са заедно.
Гари Олдман
Носителят на Оскар е стигал по олтара пет пъти, започвайки с тригодишен брак с актрисата Лесли Манвил. Те са женени от 1987 до 1990 г. и имат син на име Алфи, когото тя отглежда сама. От 1990 до 1992 г. пък актьорът е женен за актрисата Ума Търман, която казва за него, че е първата ѝ голяма любов.
Третият брак на Гари Олдман (от 1997 до 2001 г.) с Доня Фиорентино e белязан от обвиненията ѝ към него в домашно насилие. Той обаче ги отрича. По време на брака им се раждат синовете им Гъливер и Чарли. През 2008 г. той се жени за Александра Идънбъро, но когато се развеждат през 2015 г., ѝ изплаща 3.3 милиона щатски долара по споразумение. Тогава той казва, че се надява това да е последният му брак, но е факт, че през 2017 г. се жени за кураторката Жизел Шмид. За техния брак той казва, че е убеден, че ще продължи.
Лайза Минели
Певицата и актриса се е омъжвала и развеждала четири пъти, а сега е щастлива и сама. През 1967 г. Минели се омъжва за първия си съпруг, композитора Питър Алън, само няколко дни преди да навърши 21 години. След сватбата обаче тя разбира, че той е гей и затова се разделят през 1969 г., но официално се развеждат чак през 1974 г.
През същата година Лайза Минели отново застава пред олтара – този път казва “да” на режисьора Джак Хейли-младши, за когото е женена пет години. Когато е на 33 години, през 1979 г., Минели се омъжва за третия си съпруг, скулптора Марк Геро. Тя претърпява спонтанен аборт и двамата се развеждат официално през 1992 г. Последният ѝ брак и този с продуцента Дейвид Гест от 2002 г., за когото остава официално женена до 2007 г. Връзката им обаче приключва преди това и е белязана от поредица неприятни финансови съдебни битки.
Лиза Мари Пресли
Покойната вече дъщеря на Елвис Пресли има четири брака и четири развода, като се започне от тези с музиканта Дани Кио от 1988 г. Двойката се запознава в рехабилитационен център и се развежда през 1994 г. Те имат две деца – Даниел Райли и Бенджамин. Бенджамин обаче за съжаление отнема живота си през 2020 г. По-малко от три седмици след развода, Лиза Мари се жени за поп звездата Майкъл Джексън, за когото се говори, че ѝ е предложил брак по телефона. Те се развеждат през 1996 г.
През 2000 г. тя среща Никълъс Кейдж, за когото се жени през 2002 г., но подават молба за развод 108 дни по-късно. През януари 2006 г. Лиза Мари се жени за четвърти път за продуцента и режисьор Майкъл Локууд, от когото има двуяйчни близнаци – Харпър и Финли. През 2021 г., почти пет години след раздялата им и след правни и финансови битки, разводът на двойката е окончателен.
Мартин Скорсезе
Режисьорът е бил женен за пет жени и се е развеждал четири пъти. Първият му брак е от 1965 г., когато с Ларейн Мари Бренан, с която са заедно от колежа, се женят. Същата година се ражда дъщеря им Катрин. Двойката обаче се развежда през 1971 г., а пет години по-късно Мартин Скорсезе се жени за журналистката Джулия Камерън. Двамата имат дъщеря на име Доменика, но се развеждат през 1977 г., само една година след сватбата.
През 1979 г. Скорсезе се жени за актрисата Изабела Роселини, но се твърди, че процъфтяващата ѝ кариера на модел е обтегнала връзката им и в крайна сметка се развеждат през 1982 г. Четвъртият му брак от 1985 г. е с филмовия продуцент Барбара Де Фина, с която работят заедно. Те са женени в продължение на шест години, но се развеждат през 1991 г. От 1999 г. насам пък е петият брак на Мартин Скорсезе с писателката Хелън Морис, с която имат дъщеря Франческа.
Луис Армстронг
Музикантът е бил женен четири пъти, като се е развеждал три пъти. Първият му брак е от 1918 г., когато се жени за проститутката Дейзи Паркър. Бракът им е труден, но тогава Луис Армстронг осиновява дете на братовчед, тригодишно момче с увреждания на име Кларънс, което отглежда и за което се грижи през целия си живот. Музикантът се развежда с Паркър през 1923 г. и година по-късно се жени за пианистката Лилиан Хардин. Двамата се развеждат официално през 1938 г., но са разделени години преди това.
През същата година той се жени за Алфа Смит, но през 1942 г. се развеждат. През същата година Армстронг се жени за четвърти и последен път за танцьорката Люсил Уилсън. Когато музикантът почива през 1971 г. двамата все още са заедно.
Елизабет Тейлър
През живота си актрисата има осем брака със седем мъже. От март 1964 г. до юни 1974 г. и след това от октомври 1975 г. до август 1976 г. тя е омъжена за колегата си Ричард Бъртън, когото нарича любовта на живота си. Първият брак на Елизабет Тейлър е от 1950 г., когато е само на 18 години, и продължава по-малко от година. Тогава казва “да” на Конрад “Ники” Хилтън.
Последният ѝ брак пък е със строителния работник Лари Фортенски, с когото са женени от 1991 до 1996 г. Други от съпрузите ѝ са британският актьор Майкъл Уайлдинг (от когото има двама сина), продуцентът Майк Тод (с когото има дъщеря), актьорът Еди Фишър и политикът Джон Уорнър, пише Espresso.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кийра Найтли в 24 факта

Днес, 26 март, рожден ден празнува британската актриса Кийра Найтли. Източник: Lifestyle.bg