Моника Валериева най-накрая призна за бебето…

След като наскоро Моника Валериева заяви, че се е освинила, показвайки полугола снимка от спалнята си, ето, че крушката си има опашка, както се казва.

Плеймейтката явно се намира в особен етап от живота си, щом й минават определени мисли в главата. Например тази да става скоро майка. Това споделя самата тя наскоро в профила си, разкривайки, че е готова не само за бебе, но и за семеен живот.
Край! Меди и Моника Валериева се разделиха, но крият, че…

Наскоро тунингованата брюнетка се реши да отговаря на въпросите на последователите си, вероятно провокирани от изкусителните кадри и признания, които тя пуска напоследък. На въпрос защо не й върви във връзките и как никога не се стига до деца, отговорът на Валериева бе мълниеносен и точно толкова ударен:

“Е, как не ми върви? Сам го казваш, винаги дълги връзки! Иначе, детето ще дойде, когато е писано, важното е, че вече искам”, заяви Валериева, но без да внася повече подробности, например за бъдещия татко.
Появи се СНИМКА на Моника Валериева преди корекциите, няма нищо общо със сегашната си визия
“Последните два месеца медиите ме забременихте два пъти, но не съм бременна! Мисля, че съм дебела…”, не пропусна, все пак, да отбележи още силиконката, но така и не разкри кой топли в момента не само сърцето, но и леглото й./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Разкриха поредната тайна, скрита в мистериозната "Мона Лиза"

“Мона Лиза” е обект на страхопочитание и очарование от векове. Експерти от цял свят постоянно се опитват да разкрият мистерията зад нейната загадъчна усмивка. Сега, благодарение на рентгенова технология, учените разкриват тайните на легендарния портрет на Леонардо да Винчи – и обясняват как е успял да създаде нещо толкова невероятно […]

Subscribe US Now