Как Хейли Джейд, дъщерята на Еминем, отпразнува моминското си парти

Преди малко повече от година Хейли Джейд – дъщерята на Еминем, обяви голямата новина, че ще се жени за половинката си Евън Макклинток.
Изминаха доста месеци от годежа и не знаехме кога двамата планират голямото събитие, но вече е ясно, че то наближава.
От профила на Хейли Джейд в Instgram разбираме, че вече е организирала моминското си парти, което означава, че съвсем скоро ще чуем и за сватбата.
От снимките разбираме, че 28-годишната дъщеря на Еминем е събрала осем от най-добрите си приятелки на яхта, за да отпразнуват последните ѝ дни като неомъжена жена.
Прави впечатление, че единствено бъдещата булка е заложила на бял бански костюм, докато приятелките ѝ на черни такива. Оказва се, че Хейли Джейд не е заложила на някое екзотично място за моминското си парти, а яхтата им се намира в Тампа, Флорида.
От снимките се вижда, че на моминското парти на Хейли е присъствала и сестра ѝ Алeйна. Във видео в TikTok тя споделя и какво е намислила да подари на приятелките си като спомен. Виждаме кърпа, суитшърт и чанта за гримове, в която има различни аксесоари, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гаджето на Брад Пит в тотално нова светлина

Връзката на Брад Пит с Инес де Рамон продължава вече повече от година и по всичко личи, че двамата за момента се разбират чудесно.  Както вече писахме, Инес де Рамон всъщност завършва университета в Женева, получавайки бакалавърска степен по бизнес администрация. Нейният LinkedIn показва, че говори пет езика, като френски, […]

Subscribe US Now