Секси СНИМКА на Анелия разкри раздялата й с хазартния бос, тя показа…

На Анелия май не й върви много в любовта – поне не така, както със сигурност й се иска. След като наскоро стана ясно, че тя е щастлива в обятията на хазартен бос, ето, че романтичната им история е приключила.

Това поне лъха от скорошен кадър на поп фолк дивата, на който тя е сама, а феновете й в коментари й пожелават да срещне правилния човек. Дали действително Анелия е скъсала с гаджето си или просто е решила да провокира малко съмнения във феновете си, за по-интересно, много скоро ще стане ясно.
Полуголата Анелия яхна мощен джет на плажа и събра всички погледи с уменията си СНИМКИ
“Време е за един хит в стил Емануела посветен на раздялата, Ани! Ние те обичаме и знай, че твоят човек ще се появи!”, обаче й пише един от последователите й. Така, че, както се казва, истината е някъде там, ще поживеем, ще видим.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от A N E L I A (@anelia_official)

Освен това изпълнителката на “Няма драма” е споделила поста си и в Инстаграм профила си, където предположенията за раздялата й също заваляха като из ведро. И поне засега тя не ги е опровергала по никакъв начин. Засега./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво става в семейството на Антония Петрова? Родителите й... СНИМКИ

Личният живот на Антония Петрова-Батинкова винаги е бил любопитен за публичното пространство, най-малкото защото и тя самата е достатъчно активна в осведомяването за важните моменти от живота си, а те, както можем да се убедим от социалните мрежи, се умножават постоянно. Миската с юридическо образование вече е горда майка на […]