Какво става в семейството на Антония Петрова? Родителите й… СНИМКИ

Личният живот на Антония Петрова-Батинкова винаги е бил любопитен за публичното пространство, най-малкото защото и тя самата е достатъчно активна в осведомяването за важните моменти от живота си, а те, както можем да се убедим от социалните мрежи, се умножават постоянно.

Миската с юридическо образование вече е горда майка на двама сина, които не само, че не се притеснява да показва спокойно в профила си в мрежата, но и с удоволствие споделя много лични детайли от времето, прекарано със семейството си от най-различни точки по света и у нас.
Антония Петрова събра смелост и показа бебето СНИМКИ

Напоследък обаче, родителите на миската отсъстват от кадрите, споделени в профила й. Според тиражирани информации Ана и Иван Петрови не са присъствали и на погачата за 40 дни на второто момченце на двойката, а също и родителите на Ивайло Батинков.
Антония Петрова разкри защо е крила втората си бременност СНИМКИ
„На големия християнски празник Голяма Богородица, Ивайло Батинков – син, навърши 40 дни! Тъй като той си избра ангелското число 07.07.2022, за своя дата, решихме да поканим вкъщи на градинско парти – Погача, 22 жени, приятелки, роднини, майки, баби и даже прабаби, за да орисаме Ив за здраве, късмет, успех, сила, щастие, любов и всички блага да изобилстват в живота му! Спазени бяха всички традиции и обичаи на Погача по случай 40 дни, предшествана от Чистата молитва в Ротондата на Президентството, за закрила и здраве! Бъди благословен, Сине, имай най-прекрасния живот, изпълнен с много късмет, успех, щастие, благоденствие и благодат! Обичаме те, да пораснеш силен и смел мъж!”, пък написа Антония под кадрите с бебето.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Антония Петрова-Батинкова (@antonia_petrova_batinkova)

Все още не е ясна причината за отсъствието на бабите и дядовците, и каква е причината за разрива. Факт е, че последните им общи снимки са от 2021 г., а в социалните мрежи Антония не е сред приятелската листа на майка си, което е повече от странно.

Иван и Ана Петрови – родителите на Антония
Иначе след раждането на второто си дете, Антония отново е в предишната добре позната топ форма. Свалила е качените – отново 11 килограма – както при първата си бременност, само в рамките на 14 дни.
Изненадващ посетител шашна Антония Петрова-Батинкова и мъжът й… ВИДЕО
“С мъжа ми се шегуваме, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е приятно да съм бременна, карам леко, единствено когато в един момент коремът ти стане прекалено голям, физически е неудобно. И в двете бременности качих по 11 килограма, които успявам да сваля за 14 дни и отново и съм на същите килограми, на които забременях”, похвали се преди няколко седмици “Мис България” и “Мисис Русия”./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Антония Петрова-Батинкова (@antonia_petrova_batinkova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Ралица Паскалева се разголи на плажа, показа сочно дупе и... СНИМКА 18+

Ралица Паскалева не пропусна да покаже в каква топ форма е в края на лятото, а коментарите под кадъра, който наскоро сподели в профила си в социалните мрежи, определено измести фокуса от новия сезон на “Игри на волята”, на който тя отново е водещ. Актрисата показа сочно дупе, което обра […]

Subscribe US Now