Хейли Бийбър разказа цялата история

Неотдавна Хейли Бийбър претърпя неприятен здравословен инцидент. Той се случи в началото на март, но малко след това моделът сподели в социалните мрежи, че се възстановява бързо. А ето че сега вече се чувства готова да разкаже и цялата история около преживяваното.
Във видео в YouTube Хейли го определя за “най-страшния момент от живота”. И припомня, че докато е закусвала със съпруга си Джъстин Бийбър и са си говорели, изведнъж се е почувствала странно. Усещане, което е преминало през рамото до пръстите на ръцете ѝ.
Както става ясно по-късно, след като е била откарана в болница, 25-годишният модел е имала кръвен съсирек в мозъка. А причината за него най-вероятно е Covid-19, който Хейли е преболедувала.
Във видеото тя споделя какви точно изследвания са ѝ били направени. Обяснява и как лекарите са имали съмнения за дупка в сърцето ѝ, но след това са я успокоили. Въпреки че е състояние, което е по рождение, тя не страда от него.
“Заключението беше, че имам кръвен съсирек, който е стигнал до сърцето ми и вместо това, което обикновено се случва – сърцето да го филтрира през дробовете, съсирекът се е промъкнал чак до мозъка.”
В края на видеото Хейли разкрива, че наскоро е преминала през процедура, след която вече се чувства чудесно. И успокоява всички ни с думите:
“Сега, след като разбрахме всичко, се чувствам облекчена. Ще мога да продължа напред и да живея живота си, след тази наистина плашеща ситуация.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg