Дъщерята на Сюзън Сарандън сравни детството си с “цирк”

Често децата на знаменитостите споделят какво е да израснеш като дете на известни родители. Това реши да направи и Ева Амури – актриса, блогър и създател на модната и лайфстайл марка Happily Eva After, която е дъщеря на Сюзън Сарандън и режисьора Франко Амури.
Ева сподели няколкоминутно видео в TikTok, в което разказва за “уникалното усещане” да расте в артистична семейна среда. Тя набляга на факта, че е имала възможността да общува и с много други деца на известни личности, с които се е срещала на снимачната площадка или зад кулисите на телевизионно шоу. И докато са чакали звездните си родителите, децата са се впускали в игри и забавления.
По думите на младата жена това са били “сюрреалистични” периоди от време, тясно свързани с други хора, с които няма как да не се сближиш. Дори стига до там, че оприличава израстването в кино индустрията като израстване в цирка – в смисъл, че всички започват да се чувстват като едно голямо семейство.
“Всичко е прекрасно обаче, до момента, в който проектът е завършен и трябва отново да се завърнеш към реалния живот. Всеки тръгва по своя път и понякога това може да бъде наистина тъжно”, допълва Ева. Но все пак добавя и, че остава “общата нишка”, която свързва всички хора, които растат в странния свят на киното и изкуството.
Освен притежател на собствена модна линия, Ева е и успешен актьор. Последната ѝ роля е в сериала на Fox – Monarch, в който играе по-младата версия на героинята на майка си Сюзън Сарандън.
Актрисата е и майка на три деца, които споделя с бившия си съпруг, спортния коментатор Кайл Мартино. И макар и децата ѝ да са още малки, тя неведнъж споделя, че не иска никога да бъде от родителите, които прекарват времето си само вкъщи, припомня People. И допълва, че винаги ще работи и винаги ще има кариера. А примерът, който има пред себе си, е този на нейната прочута майка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как е изглеждала Емрата в тийнейджърските си години

В края на лятото Никол Шерцингер реши да разкрие на феновете си няколко снимки от началото на кариерата си. Всички я познаваме като едно от момичетата на групата The Pussycat Dolls, но истината е, че тя започва своята кариера далеч преди това, когато е само на 19 години. Тъй като първите ѝ […]

Subscribe US Now