Иво Карамански-младши показа протезата на ръката и как живее след тежката катастрофа СНИМКА

Иво Карамански-младши показа как живее след тежката катастрофа, в която загуби ръката си. Благодарение на майка си Нели Атанасова и втория си баща Александър Сано той има протеза, която замества липсващия крайник. 

“Цялостността е състояние на ума”, е написал той под кадър, на който показва своята протеза. Силният младеж показва здрав дух и по никакъв начин няма комплекси от това, че е като киборг. 
Припомняме, че той  катастрофира с колата си в Нидерландия и се наложи ампутация на лявата му ръка от китката надолу.. За щастие, медицината и технологиите са много напреднали и младежът се сдоби с модерна протеза, изплащана му от доведения му баща Александър Сано.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от KARAMANA (@ivokaramanski)

„От няколко години се предлагат бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Буквално този крайник може да върши всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалостта на инстинската ръка“, обнадежден е актьорът за наследника на Нели Атанасова.
Иво Карамански е успял да си хване гадже, което му помага да минава по-лесно през трудностите.  От няколко месеца той излиза с инфлуенсърката и влогърка Антоанет Пепе, която е много популярна в Инстаграм, а наскоро издаде и книга. Тя е със седем години по-възрастна от него и има три деца от двама различни мъже./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как се чувства Дуа Липа, когато няма гадже

След като първоначално Дуа Липа заяви, че се радва на свободата си да бъде необвързана, а по-късно се появиха слухове, че има нещо повече с тeлевизионния водещ Тревър Ноа – започваме да се чудим какъв в действителност е статусът на изпълнителката. В края на септември тя и Тревър бяха забелязани да се […]

Subscribe US Now