Как се чувства Дуа Липа, когато няма гадже

След като първоначално Дуа Липа заяви, че се радва на свободата си да бъде необвързана, а по-късно се появиха слухове, че има нещо повече с тeлевизионния водещ Тревър Ноа – започваме да се чудим какъв в действителност е статусът на изпълнителката.
В края на септември тя и Тревър бяха забелязани да се целуват на улицата, след като са прекарали време заедно на интимна вечеря в ямайски ресторант Miss Lily’s в Ню Йорк. Въпреки това никой от тях не коментира в какви отношения са двамата.
В последния епизод, 7 октомври, на подкаста на iHeartRadio Дуа Липа открехва вратата за любовния си живот през последната година.
“За мен това е първата година, в която не съм имала връзка от много дълго време”, посочи тя и допълни, че “беше страхотно просто да остана сама и да мисля само за себе си, и някак да стана егоист”. Изпълнителката отбеляза, че пред последните години не е имала възможност да се съсредоточи върху себе си. Въпреки това тя е на мнение, че “когато намериш някой, който наистина те разнежва и успокоява – това прави голямата разлика.”
В подкрепа на твърдението, че Дуа Липа се радва на време само за себе си, източник на People заяви, че тя и предполагаемото ѝ гадже Тревър Ноа са просто приятели. Преди това Ноа беше свързван с актрисата Минка Кели, но през май вътрешен човек на същата медия потвърди, че 42-годишната Кели е необвързана. Междувременно Дуа Липа и нейният бивш Ануар Хадид слагат край на връзката си през декември 2021 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Момчил и Яница от "Един за друг" се разведоха, ето коя е новата му СНИМКИ

Няма фен на предаването “Един за друг”, който да не си спомня култовата двойка Момчил и Яница от втори сезон. Зрителите още тогава надушиха, че двойката не за един за друг и не им вещаеха светло бъдеще.  Малко след края на формата те наистина се разведоха, като Момчил винаги е […]

Subscribe US Now