Какво не е правила Селена Гомес повече от 4 години

Селена Гомес е все така отдадена на музиката. Естествено, през годините неведнъж сме я гледали в успешни роли както на малък, така и на голям екран. Напоследък обаче тя активно се вълнува и от още една тема, превърнала се в много значима за нея.
А именно – психичното здраве. Още повече че Селена е една от първите известни личности, които открито заговориха за трудните периоди в живота си.
Сега тя отново споделя личния си опит за процеса да подобри психичното си здраве. Значителна промяна в живота й е настъпила откакто не влиза в интернет, признава звездата.
“Не съм била в интернет четири години и половина и това промени напълно живота ми. По-щастлива съм. Усещам се повече в настоящето. Свързвам се повече с хората. И се чувствам нормална.”
И допълва, че справянето със славата от дете я е накарало да вземе това решение.
За откровението си звездата обяснява, че да израсне в центъра на вниманието определено я е научило на много.
“Не мога да повярвам къде съм сега в израстването си психически, единствено защото направих необходимите стъпки да се отдалеча от това”, казва тя в най-новото си интервю за Good Mоrning Amеrica.
Селена очевидно държи да бъде разпознаваема с това, че e не просто състрадателен човек, но наистина активно я е грижа за хората.
И го прави по впечатляващо инициативен начин. Още в началото на тази година 29-годишната Селена стартира своя онлайн платформа. Проектът се нарича Wondermind и безплатно предоставя достъп до проверена и надеждна информация за психичното здраве.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайната за сияещия грим на Хейли Бийбър

Хейли Бийбър винаги е задържала погледите върху себе си – не само на модния подиум, но и в ежедневието. Облечена съвсем небрежно, визията й се получава безпогрешно стилна. А и е винаги перфектно допълнена от семпъл грим. Ефект, който няма как да не ни се прииска да постигнем и ние. […]

Subscribe US Now