Завлякоха Поли Паскова с пари, тя раздава звучни шамари

И Поли Паскова вече не ще да чуе за импресариото Владислав Славов, от когото са пропищели куп родни естрадни величия и автори на песни.

Певецът и продуцент с бебешка физиономия и нелепо присадена коса се опитал да изпързаля фолклорната изпълнителка, но тя надушила измамата и раздала „правосъдие”.

„Въпросният нежен Остап Бендер правеше сборно турне, а след един от концертите успя да убеди почти всички участващи изпълнители, че общината му е платила по-малко пари и съответно трябва и той да намали хонорарите. Поли обаче се усъмни и реши да провери каква е работа. Звънна в кметството и оттам й казаха, че цялата сума за спектакъла е била преведена своевременно на организатора. Кръвта й кипна и се стигна до скандал с Владислав. Той я нарече лъжкиня, след което получи шамар в лицето”, сподели очевидец пред „Уикенд”. И добави, че Паскова е бивша баскетболистка и удря много силно.

Преди седмица Славов влезе в поредния скандал – този път с певицата Тони Димитрова. Импресариото с амбиции за певец се припознал като споменат в нейно интервю и й пратил съобщение, в което намесил и дъщеря й./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Принцесата, която лети с нискотарифна авиокомпания

Само преди седмица принцеса Беатрис навърши 34 години. Не се появиха новини за шумно празненство, но това е съвсем естествено – все пак дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън има едногодишна дъщеричка. Вероятно обаче точно с малката Сиена и съпруга си е отпътувала за Испания. Беатрис е известна с […]

Subscribe US Now