Всички завиждат на тази фолк певица, а причината е бройката на…

Всички популярни българи завидяха на хитова фолк звезда, след като ги сложи в малкия си джоб по брой последователи. Противно на очакванията, не Лили Иванова или Григор Димитров са с най-голяма фенска маса. 

С най-много последователи се оказа скандална фолк дива, а това още повече изнерви нейни колежки, които недоумяват на какво се дължи този главоломен успех. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Emanuela (@emanuelaofficialll)

Чалга дивата Емануела се оказа най-популярната българка според броя последователи в социалната мрежа. Преди дни профилът на на певицата събра 1 млн. последователи, далеч повече примерно от 635-те хиляди на Лили Иванова.

Емануела стана и едва четвъртият българин с повече от милион последователи в Инстаграм. Преди нея това бяха постигнали само моделката Янита Янчева, която има 2 млн., тенисистът Григор Димитров и кечистът Мирослав Бърняшев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво се случва с дъщерята на Доналд Тръмп

Доналд Тръмп едва ли е много щастлив от междинните избори за конгрес и сенат в САЩ, които не показаха кой знае какъв успех за Републиканската партия. Но през изминалия уикенд бившият американски президент беше принуден за малко да забрави за политиката. Защото дъщеря му Тифани Тръмп се омъжи. Припомняме, че […]

Subscribe US Now