Радина Кърджилова се пусна по бельо от спалнята СНИМКИ 18+

Актрисата Радина Кърджилова нажежи страстите до червено с доста провокативни кадри в първите дни на 2023г. Тя пусна скандални снимки то спалнята, облечена само по бельо. 

По принцип сме свикнали да я виждаме доста по-сдържана в снимките, но явно сега е решила да му отпусне края и да покаже на всички какъв сексапил крие под тоновете дрехи, с които обикновено се навлича. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Radina Kardzhilova (@radinakardjilova)

Актрисата се пусна по бельо от спалнята и показа страхотна форма, на която със сигурност биха завидели всички жени, които по време на празниците са прекалили с похапването. 
На една от снимките се вижда й синът на актрисата, който е одрал кожата на баща си Деян Донков. Твърде е вероятно снимките да са направени именно от него, тъй като не попада в нито един кадър./ show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тони Димитрова пред БЛИЦ: Никога не сме били гаджета, не цапайте името на доктора!

За Тони Димитрова новата година започва така, както приключи и старата – с много работни ангажименти и почти никакво време за почивка. И със сигурност тя не е имала нито любовно разочарование, нито раздяла, както упорито се пише напоследък в публичното пространство. Никога не е имала и връзка с хирурга […]

Subscribe US Now