Коя е новата тайна “избранница” на Владимир Путин

Владимир Путин винаги е бил много дискретен и внимателен, когато става въпрос за личния му живот. В много редките случаи, когато са му задавани въпроси в тази посока, той е отказвал да отговаря. Въпреки това дълго време се говореше, че руският лидер има връзка с много по-младата от него бивша гимнастичка Алина Кабаева (Путин е 71 години, а Кабаева – на 41).
Връзка, която според много издания, продължава от години. Още от времето, когато руският президент все още е бил женен за вече бившата си съпруга Людмила Очеретная. Смята се, че двойката Путин-Кабаева има две или три деца.
През последните дни обаче в чуждите медии усилено се пише, че Владимир Путин има нова връзка с жена, която е 32 години по-млада от него. Става дума за 39-годишната Екатерина Мизулина, която завършва образованието си в Обединеното кралство и специализира история на изкуството. В момента тя оглавява руската прокремълска Лига за безопасен интернет.
“Катя Мизулина е напълно по вкуса на Путин”, цитират от New York Post руската активистка за правата на човека Олга Романова, която говори пред украинския Канал 24. “Този тип Барби винаги му е пасвал много добре.”
Романова оприличава Мизулина на една от жените, с които Путин излиза преди това – Светлана Кривоногих, собственичка на стриптийз клуб и мултимилионерка в Санкт Петербург, която е предполагаема майка на любимото дете на президента, 20-годишната Луиза.
“Путин е на 71 години. Като цяло човекът е в пълен разцвет, защо не?”, казва Романова саркастично.
Екатерина усилено работи, за да заглуши всички критики срещу Владимир Путин, особено по отношение на войната в Украйна. Говори се, че войнственият руски лидер и борецът за онлайн цензура “напоследък са се сближили доста”, пише руският сайт Telegram Kremlevskaya Tabakerka.
Сайтът подчертава, че източниците му “са били изключително внимателни в говоренето за това, защото никой не може да предложи 100% потвърждение”.
Мизулина завършва Училището по ориенталски и африкански изследвания в Лондонския университет през 2004 г. със степени по история на изкуството и индонезийски език.
Работила е като преводач за официални руски делегации, посещаващи Китай, преди да се присъедини към отдела за безопасен интернет през 2017 г.
Безопасният интернет, за който се твърди, че е подкрепян финансово от ултранационалистичния “християнски милиардер” Константин Малофеев, е в челните редици на усилията на Русия за цензура, съобщава независимият руски вестник Новая газета.
Като ръководител на съдържанието в интернет, Мизулина се застъпва за уеб цензура, глоби и санкции срещу новинарските медии и социалните мрежи. Мизулина е цитирана да казва в реч през май 2022 г. “Първо ще изчистим Украйна от нацистите … и след това ще стигнем до Google и Wikipedia.”
Съобщава се, че на среща с руски студенти по-рано този месец Мизулина е поискала и е получила извинение от студент, който е поставил под въпрос необходимостта от задължителна военна служба.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неусетна промяна за Меган Маркъл

Откакто с принц Хари смениха британския кралски двор за цивилен живот в Калифорния, Меган Маркъл е забелязвана по-рядко на публични събития. Макар че напоследък това постепенно се променя, явно в унисон с новия сайт на двойката. Последно двамата бяха в Канада, за да отбележат една година до началото на състезанието […]

Subscribe US Now