Неусетна промяна за Меган Маркъл

Откакто с принц Хари смениха британския кралски двор за цивилен живот в Калифорния, Меган Маркъл е забелязвана по-рядко на публични събития. Макар че напоследък това постепенно се променя, явно в унисон с новия сайт на двойката.
Последно двамата бяха в Канада, за да отбележат една година до началото на състезанието за военни ветерани и инвалиди, създадено от принц Хари, Invictus Games. Именно там фризьорът на звездите Кади Лий забеляза промяна в 42-годишната Меган.
“Шоколадово кестеняво за Меган, херцогинята на Съсекс, на Invictus Games. Смесицата от червени и златисти подтонове създава динамичен кестеняв цвят, който придава на кожата здравословен блясък, особено през студените месеци”, пише той в профила си в Instagram.
Явно Маркъл наистина е направила неусетна промяна в косата си, защото през ноември 2023 г. Лий отново има публикация за нея по повод участието й на събитието Power of Women на Variety.
“Класическо блестящо и богато шоколадово кафяво”, пише той тогава към снимка на Меган Маркъл. Наистина тогава косата й е по-тъмна и в студени тонове в сравнение със сегашните златисти отблясъци.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Порноактрисата в Hell's Kitchen, за която всички говорят

Снощи, 20 февруари, беше даден стартът на шести сезон на Hell’s Kitchen България, в който сили ще премерят 18 участници с коя от коя по-интересни житейски истории и съдби, разпределени в два отбора – мъже срещу жени. Първата победа за сезона беше завоювана от представителите на нежния пол, а загубата […]

Subscribe US Now