Когато половинката на Джеф Безос демонстрира секси форми

Откакто е с Лорън Санчес, Джеф Безос тотално скъса с имиджа си на скучен предприемач, на който в главата са му само сметки и не знае как да си живее живота и да си харчи парите.
Няма спор, че основателят на Amazon работи много, дори и след като се отказа от поста на изпълнителен директор. А явно от Санчес си е откраднал мъдростта, че колкото по-здраво работиш, толкова по-здраво трябва и да се забавляваш.
Затова и двамата често пътуват и си дават време да преоткриват нови места, докато се радват на взаимната си компания.
А междувременно Лорън Санчес използва профила си в Instagram, за да демонстрира на феновете си колко е щастлива от връзката си милиардера.
“Беше вълнуваща седмица в Рим, където посетих Ватикана и се срещнах с филантропи от цял свят. И ядох толкова много паста”, написа Лорън Санчес под серия от снимки, на които показва нагледно различните си тоалети по време на визитата в италианската столица.
Често виждаме половинката на Безос на бляскави събития, къде без съмнение се откроява страхотният ѝ външен вид. Личи си, че 52-годишната журналистка работи усърдно във фитнес залата, за да изглежда толкова добре.
Като доказателство за грижите, които полага Лорън Санчес, за да бъде в топ форма, са някои от видеоклиповете в социалните ѝ мрежи, където ни прави свидетели как преминава една нейна тренировка. А именно с много пот и труд, вдигане на тежести за сила и издръжливост и никакви компромиси, както отбелязва от Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е за вярване как изглежда сестрата на Кристиан Костов, смая всички СНИМКА

Кристиан Костов може и да изненадва често последователите си в социалните мрежи с крещящи метаморфози, но сестра му направо го бие по точки. София Костова бързо прикова погледите с красотата си. По-малката сестра на Кристиан Костов предизвика небивал интерес от страна на феновете на изпълнителя. Двамата имат шест години разлика, но […]