Неочакваните гости на погребението на кралицата

Колкото и тъжно събитие да е погребението на Елизабет II, все пак имаше моменти и детайли, които разведриха обстановката и дори предизвикаха по някоя скромна усмивка – факт, който покойната кралица със сигурност би оценила.
Освен тях, събитието успя да ни изненада и с няколко неочаквани гости.
Наблюдателни зрители забелязаха на церемонията в Уестминстърското абатство Сандра О – актрисата, станала популярна с участието си в сериалите “Анатомията на Грей” и “Убивайки Ийв”. От ВВС поясняват защо е там.
51-годишната О е офицер на Ордена на Канада от лятото на тази година – чест, присъдена й заради успехите в артистичната й кариера. От снимките виждаме, че тя носи брошка с канадското знаме на ревера си. Тя е част и от официалната канадска делегация на погребението, водена от премиера на страната Джъстин Трюдо.
Приключенецът и телевизионна звезда Беър Грилс също беше сред официалните гости. Там той е в качеството си на председател на Скаутската организация. След смъртта на Елизабет II на 8 септември, Грилс сподели емоционална публикация в официалния си профил в Instagram.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще има ли доене с хепиенд във "Фермата"? СНИМКИ 18+

Един горещ въпрос разтревожи участниците в риалитито „Фермата“. Всички се питат: „Ще има ли доене с хепиенд?“, но отговор все още няма. Питането назря, след като претенциозната красавица Аксения беше избрана за ратай и се хвана да дои една от кравите за пръв път в живота си. „Леле, какво ме […]