С този ход Елвиса срази тотално Емануела СНИМКИ

Участникът от тазго­дишния риалити формат „Игри на волята“ Мартин – Елвиса се изяви в но­во амплоа – на певец. Той не бе сам, а на сцената в столичен клуб с него в дует се из­яви и друг участник от хитовото предаване – Иван Рълев.

Риалити звездите из­пълниха хитовото пар­че Angels на Robbie Williams рамо до рамо. Освен че показаха гла­совите си възможности, двамата изненадаха присъстващите и с поч­ти еднакъв стайлинг – бели ризи на райета.

Присъстващи коменти­раха, че Елвиса е успял да засенчи бившата си половинка – фолкдивата Емануела, защото показа завидни гласови данни и получи бурни аплодисменти от присъстващите в клуба. По този начин той и Иван се почувстваха като професионални певци. Това се случи точно след участието на популярния попфолк изпълнител Джордан, пише “Телеграф”. 

Освен тях двамата в заведението бяха още много участници от предаването, сред които Момчил, Калоян. Виктория, Моника и още. Приятелите показаха как се забавляват на масата след изпълнението на Марто и Ръ лев. Денислава, която е от отбора на старейши ните, пък се щракна със зеленчуци в ръка, иронизирайки постъпката им във формата, където откраднаха някоя друга краставица от стопанството./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Рапърът Павел от дуото „Павел и Венци Венц“ вече не прилича на себе си ВИДЕО

Рапърът Павел от дуото „Павел и Венци Венц“ започна усилени тренировки и от 4 месеца не излиза от залата. „Три години преяждане, живот на дивана, видеоигри, буквално по цял ден нула физическа активност, нула самочувствие“, написа изпълнителят, който показа как е изглеждал преди и как е сега.       […]