Жената, на която принц Уилям обърна специално внимание

Принцът и принцесата на Уелс са известни с любовта си към всякакви спортове и всевъзможни физически активности. И двамата са демонстрирали уменията си и завидната си физическа форма по различни поводи.
Принц Уилям обаче стигна и малко по-далеч. Той реши лично да поздрави носителя на тазгодишната титла на ВВС “Спортист на годината”. По-точно спортистка, защото отличието отиде при Мери Ърпс.
30-годишната вратарка на английския национален отбор по футбол за жени, както и на Манчестър Юнайтед, беше избрана единодушно като носител на титлата за 2023 г. А принцът написа в Х (познат доскоро като Twitter): “Напълно заслужено, Мери. Поздравления! У”.
Ърпс успя да се пребори с конкуренцията на крикет играча Стюърт Броуд и хептатлон шампионката Катарина Джонсън-Томпсън. Заедно с нея Англия достигна до финала на Световното по футбол за жени, където изгуби от Испания.
Принц Уилям подкрепяше отбора, познат като Лъвиците в родината си, по целия им път до финала. Той беше заснет и в рядка проява след финала – принцът прегърна много от футболистките. Уилям е президент на футболната асоциация от 2006 г., припомня Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Одобряват ли децата на Том Круз новата му връзка

В последните дни Том Круз и Елсина Хайрова са най-коментираната светска двойка, въпреки че все още не са афиширали официално връзката си. Научаваме обаче за все повече техни тайни срещи и изглежда предположенията ще се откажат самата истина. А колкото повече време минава, толкова повече отношенията им се задълбочават. Красивата Хайрова, […]

Subscribe US Now