Одобряват ли децата на Том Круз новата му връзка

В последните дни Том Круз и Елсина Хайрова са най-коментираната светска двойка, въпреки че все още не са афиширали официално връзката си. Научаваме обаче за все повече техни тайни срещи и изглежда предположенията ще се откажат самата истина. А колкото повече време минава, толкова повече отношенията им се задълбочават.
Красивата Хайрова, известна преди всичко с това, че обича лукса и любимото й хоби е да харчи пари, за мнозина може да не се струва най-добрата партия. Предупреждение към Том Круз отправи и бившият й съпруг, на когото любовта им е струвала доста скъпо. Няма как да не споменем и възрастовата им разлика от цели 25 години.
Но изглежда актьорът е заслепен от чувствата си, а и за него парите не са проблем, затова може да си позволи лукса да излиза с рускинята. А още по-щастлив го кара да се чувства и фактът, че връзката му има одобрението на едни от най-важните за него хора – синът му Конър и дъщеря ми Изабела, които са от брака му с Никол Кидман.
Изабела е на 30 години, а Хайрова е на 36 и за някои това може да е неприемливо, но децата на Том Круз са проявили разбиране и са изразили подкрепата си. Тя е наистина важна за него, защото, според US Weekly, има сериозно намерения към Елсина, а ако иска да я направи част от семейството си, трябва да бъде приета добре.
Сури Круз, дъщеря му от Кейт Холс, също е одобрила Хайрова за евентуална своя мащеха. И това е разбираемо, защото децата на Том Круз искат просто той да бъде щастлив, а и самите те са щастливи да го видят отново влюбен толкова години след края на последния си брак. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалното послание на принцеса Мери

Почти всички кралски семейства споделиха с поданиците си своята специална коледна картичка, с която да им пожелаят светли празници. Принцеса Мери – съпругата на датския престолонаследник принц Фредерик, направи нещо по-различно. 51-годишната Мери публикува дълго обръщение на официалния Instagram профил на фондацията си Mary Fonden, която от 2007 г. работи […]

Subscribe US Now