Специалното послание на принцеса Мери

Почти всички кралски семейства споделиха с поданиците си своята специална коледна картичка, с която да им пожелаят светли празници. Принцеса Мери – съпругата на датския престолонаследник принц Фредерик, направи нещо по-различно.
51-годишната Мери публикува дълго обръщение на официалния Instagram профил на фондацията си Mary Fonden, която от 2007 г. работи за защита на жени и деца от уязвими групи, както и срещу домашното насилие.
“Времето е странно нещо. На колкото повече години сте станали, толкова по-бързо изглежда, че отминава всяка следваща година. В същото време осъзнавате колко ценен е всеки момент и всяка година”, пише тя.
Принцесата прави обзор на работата на фондацията си през 2023 г., като акценти са нова програма за борба със самотата сред младите хора, както и развитието на инициативата за предотвратяване на домашното насилие.
“Хората имат нужда от хора”, пише още Мери, като допълва, че само с общи усилия можем да се справим с проблемите, пред които сме изправени като човечество. Принцесата заедно с две от четирите деца на семейството в момента е в родната си Австралия.
Очаква се обаче за Коледа Мери и 12-годишните близнаци Винсент и Жозефине да се върнат в Дания, където ще изкарат празника с баща си, по-големите си брат и сестра Фредерик и Изабела, както и с баба си кралица Маргрете в замъка Марселисборг, пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Вин Дизел е обвинен в сексуално насилие

Обвиненията в насилие срещу актьори в Холивуд през последните години са толкова много, че наистина ще ни бъде трудно да ги преброим. Последно Джонатан Мейджърс бе признат за виновен в насилие срещу бившата си приятелка Грейс Джабари. Оказва се обаче, че и Вин Дизел е влязъл в списъка със звезди, […]

Subscribe US Now