И Вин Дизел е обвинен в сексуално насилие

Обвиненията в насилие срещу актьори в Холивуд през последните години са толкова много, че наистина ще ни бъде трудно да ги преброим.
Последно Джонатан Мейджърс бе признат за виновен в насилие срещу бившата си приятелка Грейс Джабари. Оказва се обаче, че и Вин Дизел е влязъл в списъка със звезди, обвинени в насилие.
От Vanity Fair разбираме, че жена на име Аста Йонасон е завела дело срещу Марк Винсент, както е истинското име на актьора, за сексуално насилие.
Тя твърди, че през 2010 г. в хотел в Атланта, Джорджия, Вин Дизел я е проснал на леглото в стаята си, сграбчил я е за гърдите и краката и е мастурбирал.

Йонасон е била наета от продуцентската компания на актьора – One Race Films, за негов асистент по време на снимките на петия филм за “Бързи и яростни”. Йонасон твърди, че часове след случката договорът ѝ е бил прекратен от Саманта Винсент, сестрата на актьора, която е и президент на One Race Films.
“За нея беше ясно, че е уволнена, защото вече не е полезна – Вин Дизел я беше използвал, за да задоволи сексуалните си желания и тя се съпротивляваше на сексуалните му нападения”, се твърди в документите по делото.
“Г-жа Йонасон се чувстваше като боклук, който трябва да бъде изхвърлен”, се казва още в документите. Аста Йонасон твърди, че е работила едва две седмици за Вин Дизел и е била принудена да подпише споразумение за неразгласяване.
Част от задълженията ѝ са били да организира партита и кетъринг, когато актьорът пожелае. Освен това, Йонасон твърди, че по време на партита е трябвало да стои близо до Вин Дизел, когато той не е с половинката си. Според твърденията на бившата му асистентка, Вин Дизел е искал това, за да може да я използва като прикритие, ако бъде заснет с друга жена.
Адвокатът на актьора побърза да отхвърли обвиненията, твърдейки, че има доказателства 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е по-секси - майката на 56 или дъщеря ѝ на 23 години

Въпреки че имат 33 години разлика във възрастта, Катрин Галасо-Вигорито (56 г.) и дъщеря й Габриела (23 г.) са неразделни.Те носят еднакви тоалети всеки ден и казват, че често ги бъркат, че са сестри. Мама Катрин обича да се облича еднакво с децата си, когато са малки, но докато другите й дъщери, Лорън (24 […]

Subscribe US Now