Страховит инцидент с известна чалга певица изправи феновете й на нокти СНИМКИ

Певицата Лидия падна от сцената по време на участие. Самата тя не се смущава от подобни случки, а за инцидента става ясно от нейния Инстаграм профил. Дори сама себе си осмива, написвайки към видеото “видях едни 10 лева и се хвърлих да ги взема първа”.

Певицата е добре, размина се без наранявания, продължи участието си. 
Друг куриозен случай е по време на участие на Андреа в дискотека, докато пее, фен снима под полата й. Самата тя се похвали с това видео, което озадачи феновете си. Но е известно, че в последно време единствения начин за печелене или може би губене на феновете й, е чрез показване на голото и тяло.

Тя не се свени да покаже на аудиторията си всяка част от нея. Последните й снимки в социалните мрежи са посветени именно на това ново начинание. Докато едни са впечатлени, други пък съвсем на одобряват поведението й. 
Певческата й кариера за сега е останала на заден план, скоро не е издавала нова песен. 

Източник: blitz.bg
Next Post

Виктор Калев срази с тези думи за циците на Тита

Виктор Калев и тийнсензацията Тита са част от журито в чисто новото музикално шоу “Звездите в нас”. Първият епизод на шоуто е в историята, а журито бе попиляно заради неадекватното си решение да изгони най-талантливия отбор и съответно в предаването на продължи най-слабият.  Освен с некомпетентността си, журито прикова вниманието […]