Нов член в семейството на Мариана Попова и Плачков, щастието им е безкрайно

Мариана Попова и Веселин Плачков развълнуваха много мрежата с това, което направиха. Вълнението обаче, е най-вече за тях, защото отскоро те вече са още по-голямо семейство, след като осиновиха женско кученце, изстрадало жестоко преди това.

Нещо повече – благодарение на звездното семейство малката Мила оживя, проходи и си намери нов дом, както става ясно и от поста на певицата в социалните мрежи.
Мариана Попова от Гърция: Пазете се, ще ви кажа какво се случва с българите тук! СНИМКИ

“Следя историята на Мила от много време, милото клетниче, пребито, осакатено, но въпреки това, боец!!!! Мила е вече при нас и ще я обичаме безкрайно”, написа изпълнителката, споделяйки и поста на клиниката, от която са взели кученцето. Там се казва следното:
“МИЛА УСПЯ! УСПЯ ДА НИ СЕ ДОВЕРИ, ДА ОЖИВЕЕ, ДА ПРОХОДИ, ДА ОБИЧА И ДА НАМЕРИ ДОМ. Невероятното семейство на Mariana Popova и Веселин Плачков днес ОСИНОВИХА Мила. Те отговорно подписаха договор за осиновяване в клиниката и й бе поставен ЧИП на името на нейната бъдеща мама Мариана.
НЯМАМЕ ДУМИ, С КОИТО ДА ИМ БЛАГОДАРИМ. Постъпката им към Мила е безценна, те днес промениха света на едно клетниче. Мила вече има огромно семейство и ние се прекланяме пред добрите им сърца. Благодарим ви, Осиновители мили. Мила успя! Успяхме всички ние ЗАЕДНО ЗА НЕЯ.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Коя е Алба Баптиста - тайната любов и съпруга на Крис Евънс

Крис Евънс е от известните личности, които обичат да пазят личния си живот в абсолютна тайна. Актьорът е толкова потаен, че с година по-късно се разбра, че има сериозна приятелка. Името ѝ е Алба Баптиста и от изминалия уикенд вече не е просто гаджето на Крис Евънс, а негова съпруга. За […]

Subscribe US Now