Новата секси колаборация на Сидни Суийни

Човек трудно може да оспори факта, че в момента Сидни Суийни е една от най-популярните актриси в Холивуд. И всичко това благодарение на ролята ѝ в “Еуфория”.
Поредно доказателство, че човек не трябва да се отказва от мечтите си, а самата актриса определено не го прави. А това, че е секси определено отваря още повече врати. Като например тази за колаборация с бранда за бански костюми Frankies Bikinis.
Това лято ще бъде още по-горещо с новата колекция на Frankies Bikinis, както можем да се убедим от фотосесията на Сидни Суийни. Първата част от новите модели ще бъдат пуснати в продажба на 14 март, а втората част в началото на април.
Пред ELLE актрисата разкрива, че детството ѝ е преминало в тясна връзка с водата. “Постоянно носих бански. Когато не плувах в езерото или океана, карах ски или сърф.” Затова и не се е замисляла много, когато е дошло предложението за колаборация.
Оказва се, че Суийни е носила бански Frankies Bikinis в “Еуфория” и именно това е запалило искрата на идеята. С новата колекция пък както брандът, така и самата актриса искат да отправят послание към всички жени, че трябва да се чувстват секси и да не се извиняват за това.
Освен това, колекцията е вдъхновена и от идеята за италиански летен романс. Защото какво по-секси от това. Сетихме се. Един от моделите е с принт на следи от червило. А това червило и точно тези устни са на Сидни Суийни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Милица от "Ергенът" с профил в OnlyFans, иска 6 долара на месец за... СНИМКИ 18+

Дали вече има изненадани, ако стане ясно, че някое от момичетата в “Ергенът” всъщност не е точно такава, за каквато се представя?! Едва ли, а Милица е поредния пример за това. Уж свенливата, ранима и много влюбчива брюнетка се оказа бая скрита лимонка, както се казва. Оказва се, че тя […]