Защо Дженифър Грей отказа да повтори участието си в “Приятели”

Всички помним Дженифър Грей с ролята ѝ в култовия филм от 1987 г. “Мръсни танци”.
Но всеки любител на “Приятели” няма как да забрави появата на актрисата и в сериала – нищо че ролята да е епизодична и ограничена само до един-единствен епизод.
В скорошно интервю за MediaVillage, 63-годишната Дженифър споделя доста неща от живота си и кариерата си. Включително се спира и на момента, в който е била поканена да се присъедини към екипа на “Приятели”. Тя участва в първия сезон на сериала, който в този период придобива все по-голяма популярност, и влиза в ролята на Минди – бившата най-добра приятелка на Рейчъл Грийн (героинята на Дженифър Анистън).
Неприятното за Грей обаче е, че участието се е отразило доста негативно на психическото ѝ здраве. “Бях фен на сериала, затова не се поколебах да приема ролята. Това доведе до много високо ниво на тревожност и безпокойство в мен. Оказа се, че никак не е лесно да бъдеш гост-звезда, защото трябва да успееш да се напаснеш за много кратко време. А и имаше постоянни промени в сценария и повторни сцени”, спомня си актрисата.
Впоследствие тревожността ѝ толкова се е засилила, че дори е отказала на поканата да повтори ролята на Минди във финала на втори сезон, през 1996 г. Не успява да се справи със стреса и на нейно място се включва Жана Мари Хуп.
Дженифър Грей разкрива, че по онова време просто не е била наясно какво се случва с нея и че дори е имала нужда от специализирана помощ. Допълва, че това е бил и още един житейски урок, за който с днешна дата е благодарна, защото ѝ е помогнал да научи много за себе си.
Последните години също не са особено лесни за Дженифър и в личен план, пише Yahoo Entertaiment. През 2020 г. тя се раздели със съпруга си Кларк Грег след 19 години брак. Двамата отбелязаха, че “остават близки” и са благодарни за живота, който са споделили, както и за прекрасната дъщеря. През 2022 г. Грей издаде автобиографичната книга Out of the Corner.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нов повод за напрежение между Уилям и Хари

Коронацията на крал Чарлз е следващия уикенд, а подготовките за нея текат с пълна пара. На този фон се предполага, че отношенията в кралското семейство са спокойни, защото всички и без това имат достатъчно ангажименти. Случаят обаче не е такъв – нова изненадващи разкрития, свързани с принц Уилям, бяха публикувани […]

Защо Дженифър Грей отказа да повтори участието си в “Приятели”

Всички помним Дженифър Грей с ролята ѝ в култовия филм от 1987 г. “Мръсни танци”.
Но всеки любител на “Приятели” няма как да забрави появата на актрисата и в сериала. Макар ролята да е епизодична и ограничена само до един единствен епизод.
В скорошно интервю за MediaVillage, 63-годишната Дженифър споделя доста неща от живота си и кариерата си. Включително се спира и на момента, в който е била поканена да се присъедини към екипа на “Приятели”. Тя участва в първия сезон на шоуто, което в този период придибива все по-голяма популярност, и влиза в ролята на Минди – бившата най-добра приятелка на Рейчъл Грийн (героинята на Дженифър Анистън).
Неприятното за Грей обаче е, че участието се е отразило доста негативно за психическото ѝ здраве. “Бях фен на сериала, затова не се поколебах да приема ролята. Това доведе обаче до много високо ниво на тревожност и безпокойство в мен. Оказа се, че никак не е лесно да бъдеш гост-звезда, защото трябва да успееш да се напаснеш за много кратко време. А и освен това имаше постоянни промени в сценария и повторни сцени”, припомня си актрисата.
Тревожността ѝ толкова се е засилила впоследствие, че Дженифър дори е отказала на поканата да повтори ролята на Минди във финала на сезон 2, през 1996 г. Не успява да се справи със стреса и ролята е изиграна от актрисата Жана Мари Хуп.
Грей разкрива, че по онова време просто не е била наясно какво се случва с нея и че дори е имала нужда от специализирана помощ. Но допълва и, че това е бил още един житейски урок, за който с днешна дата е благодарна, защото ѝ е помогнал да научи много за себе си.
Последните години също не са особено лесни за Дженифър и в личен план, пише Yahoo Entertaiment. През 2020 г. тя се раздели със съпруга си Кларк Грег след 19 години брак. Двамата обаче отбелязаха, че “остават близки” и са благодарни за живота, който са споделили, както и за прекрасната дъщеря.
През 2022 г. Грей издаде автобиографичната книга Out of the Corner.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Дженифър Грей отказа да повтори участието си в "Приятели"

Всички помним Дженифър Грей с ролята ѝ в култовия филм от 1987 г. “Мръсни танци”. Но всеки любител на “Приятели” няма как да забрави появата на актрисата и в сериала – нищо че ролята да е епизодична и ограничена само до един-единствен епизод. В скорошно интервю за MediaVillage, 63-годишната Дженифър […]

Subscribe US Now