Нова порция секси СНИМКИ 18+ от Филип от “Игри на волята”, той се обяви за…

Поредният сезон на “Игри на волята” може и да е вече в историята, но това не означава, че някои от участниците няма да продължат да приковават погледите – кой, както може. Освен това за някои от участниците победата на Алекса е бая неприемлива. За Филип, например!

Фифо, например, явно не може да си представи седмицата без демонстрация на мускули и зашеметяваща фитнес форма. Риалити героят се поти усилено в залата целогодишно и после с кеф показва крайните резултати за радост на почитателките си.
Филип от “Игри на волята” с провал на еротичен конкурс СНИМКИ 18+
Освен това в скорошно стори той сподели и любопитен резултат от онлайн анкета, според която именно той е трябвало да спечели формата. На въпрос ако е имало смс гласуване кой би бил победителят повече от 70% отговарят Филип.

Освен това Филип май тепърва има причина да насочва вниманието към себе си, тъй като му предстои участие в нов риалит формат. Дали ще се усмихне този път късмета за победа, предстои да разберем. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Филип Атанасов (@fifoatanasov)

Любопитното в случая е, че освен нагорещени мадами, под кадрите в профила му коментари оставят и разни мъже, които не пестят възхищение за формата му.
Филип от “Игри на волята” лъсна в палава еротична фотосесия СНИМКА 18+
А дали Филип е получавал неприлични предложения не само от дамската, но и от мъжката половина на последователите си, можем само да гадаем.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Филип Атанасов (@fifoatanasov)

Самият Филип пък, коментира кадрите в стил – колко е важно да се спортува и да се формира гъвкавост в спорта, за да не се контузваме често./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Филип Атанасов (@fifoatanasov)

Източник: blitz.bg
Next Post

Тези думи на Емилия запалиха мрежата

Предколедно поп фолк дивата Емилия се оказа болезнено откровена за някои. Изпълнителката директно упрекна по-младите си колеги, че не се стараят достатъчно по пътя си към славата, а постоянно се надпреварват да взимат всичко, което трябва и не трябва от живота. “Младите не се интересуват от нищо, случило се преди […]

Subscribe US Now