Юлиан Вергов проговори след твърденията, че е пребил Диана Димитрова ВИДЕО

Постът на Диана Димитрова отпреди няколко дни, в който тя разкрива, че е била жертва на побой на снимачната площадка, провокира редица версии, една от които, че насилието е дело на колегата й Юлиан Вергов. 

До този момент актьорът не беше коментирал по никакъв начин ситуацията. Във вчерашното издание на “На кафе” обаче, се появи, а това, което коментира изуми всички.
Нова версия: Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова СНИМКА
Странно защо Вергов бе попитан единствено за предстоящото му участие в спектакъла “С гръб към залеза” и нито дума по темата за случилото се с Диана Димитрова, с която си партнираха в сериала “Откраднат живот”.
На въпрос какъв е неговият герой, Вергов отвръща така: “Героят е Арман – шеф в ресторант със звезда “Мишлен”. Влюбен е в асистентката си и благоговеещ пред световноизвестен пианист. Когато гледах Стефан Вълдобрев в същия спектакъл, се смях много. Той е много специфичен актьор, ако мога да не го изложа, ще съм щастлив.”

И добави: “За любовни отношения шеф и подчинен нямам представа, не съм изпадал в подобна ситуация, Слава Богу, но пък може и да е за добро. От любовта може да се родят невероятни идеи, които да послужат в съответното ведомство, в което работят. За притеснението – всеки човек има такива моменти, всеки има комплекси, аз не правя изключения.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Теодора Духовникова обяви голяма новина, обляна в кръв СНИМКА

Теодора Духовникова обяви голяма новина в профила си в социалните мрежи, която развълнува много хилядите й последователи. От поста й става ясно, че в момента тя и колегата й Владо Карамазов работят активно по новия сезон на хитовия сериал “Дяволското гърло”, излъчван в ефира на Нова тв. “Точно 2 месеца и […]