Възможно ли е Том Круз отново да спечели София Вергара

Последните няколко седмици определено не са от най-леките за София Вергара, заради новината за развода ѝ с Джо Манганиело.
Двамата все още уточняват в съда как точно ще разделят имуществото и активите си и не изглежда така сякаш актрисата е готова да се впусне в нова връзка. Но може и да грешим.
Неизвестен източник твърди пред Heat Magazine, че за сърцето на София Вергара може да има един неочакван кандидат – Том Круз. Преди няколко месеца се говореше, че актьорът се опитва да впечатли Шакира, която също преживя тежка раздяла, но нещата не са се получили.
Всъщност Круз и Вергара са далеч от непознати, защото излизаха за кратко през 2005 г., но тогава реши да даде шанс на любовта си с Кейти Холмс. Сега източникът твърди, че актьорът винаги е съжалявал за това си решение и е решен да спечели отново София Вергара.
По онова време Вергара не е давала индикации, че иска сериозна връзка, а се твърди, че е била уплашена от вярванията на Том Круз в Сциентоложката църква. Въпреки всичко, двамата са останали добри приятели, пише Marca. Не е ясно дали сега между актьорите ще се получи нещо, но твърденията са, че има точно такива индикации от страна на Круз.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Красива водеща от Нова Тв обяви топла връзка с Папи Ханс

Анна-Мария Конова, една от най-красивите български тв водещи на България, посрещна по изненадващ начин поп звездата Папи Ханс в сутрешния блок на Нова телевизия. Тя леко загадъчно обяви, че направо не си спомня откога не го е виждала. Със сигурност от последната им среща са минали години. Певецът пък веднага […]

Subscribe US Now