Джизъса пред БЛИЦ часове преди “Сървайвър”: Семеен мъж съм, няма да се поддам!

Новият сезон на хитовото риалити “Сървайвър” започва след броени дни. Вече са ясни всички участници, но някои от тях още отсега будят интерес и всевъзможни провокации с присъствието си на екзотичния остров. Днес ви представяме един от най-коментираните претенденти за голямата награда в шоуто – Благой Димитров!

Джизъса, който се ожени наскоро, ще бъде дълго време без жена си и то на хиляди километри разстояние. Но дали това ще промени нещо в отношенията им, предстои да разберем, а дотогава отговор и на този въпрос ни дава самият той.
 
– Би ли описал “Сървайвър” с три думи?
– Преживяване, адреналин, неизвестност.
– Защо реши да се запишеш за участие в предаването?
– Защото ми харесва идеята да преживея нещо ново и интересно. Целта ми не е да се показвам или пък да се доказвам, животът ми и така е достатъчно пъстър.

– Какво смяташ, че никога не би направил в “Сървайвър”
– Да предам принципите си, няма да излъжа или да извърша предателство. Няма и да погледна встрани. В “Сървайвър” има много красиви жени, но аз съм семеен мъж, с деца, и отсега мога да заявя, че няма как да се поддам.
– В такъв случай кой или какво ще ти липсва най-много, докато си в шоуто?
– Семейството ми, жена ми, децата ми, приятелите и близките. Със сигурност ще ми е тежко и заради лишенията. Спазвам постите, но никога не съм гладувал по начина, по който се гладува в “Сървайвър”.
– А с какъв тип участник никога не би се сближил? И обратното – участник с какъв характер би могъл да се превърне в твой приятел?
– Комуникативен съм и няма участник, с когото не бих се сближил. Не допускам всеки веднага до себе си, но бих говорил с всеки на всякакви теми. Убеден съм, че хората, дълбоко в себе си, са добри. А как ще се развият едни отношения – това много зависи в какъв момент ще се срещнете.
Понеже ме питате за отношенията ми с Георги Валентинов, ще кажа, че всичко отдавна е в миналото и че беше силно преиначено. Нямам конфликт, нито проблем с никой от участниците в “Сървайвър”. Всички сме равнопоставени, всички сме синове Божи.

– Кой житейски урок ще ти помага най-много в “Сървайвър”?
– Животът ми е дал много уроци, но това не значи, че съм си взел поука (смее се). В “Сървайвър” ще ми помагат уроците не само от живота, но и от спорта. Футболът ме научи, че няма нищо по-важно от добрия колектив. Затова трябва да сме задружни, да не допускаме интриги и да не забравяме, че това е една игра, в която, рано или късно, на всеки ще му стане тежко.
– Кой е най-големият ти страх? Имаш ли фобии?
– Страхът от смъртта е най-големият страх на всеки човек. Християните знаят какво ги чака след нея, но останалите – не. Фобии нямам.
– Как реагираш, когато си ядосан?
– Когато бях на 20, често избухвах за глупости. Сега, на 40, съм много по-сдържан. Опитвам се да не реагирам рязко на нещата, които ме дразнят.

– Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти впечатление?
– “Ей, този е егати пича!”. Разбира се, казвам го в кръга на шегата.
– Ако снимат филм, посветен на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие?
– “Просто Благо”. Това ще бъде най-гледаният филм! Има много неща, които хората не знаят за мен.
– Кой е най-големият компромис, който си правил?
– Умея да обичам и да прощавам, но компромиси не правя. Когато съм убеден, че съм прав, мога да споря дълго и разпалено. Единствените компромиси, които съм правил, са свързани с децата ми.
– Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?
– Бих променил много неща. Но това, за съжаление, няма как да се случи. Вярващ съм, но си давам сметка, че моят живот не е пример за безпогрешен християнски живот. Правил съм много грешки и всяка от тях е била урок за мен./show.blitz.bg
Интервю на Анелия ПОПОВА

Източник: blitz.bg
Next Post

Нова порция секси снимки от Александра Богданска

Времето навън може и да е обичайното за сезона, за което не се оплакваме, но ще излъжем, ако кажем, че вече не ни се иска отново да стане по-топло. Но не е задължително човек да чака да стане лято у нас, за да облече банските и събира тен, защото има […]