Симона Загорова вдигна баровски РД на малката Галина ВИДЕО

На Симона Загорова изобщо не й липсва таткото на Галина, а ако съдим по настроението, което демонстрира на рождения ден на малката си дъщеричка, тя даже го е изтрила завинаги от сърцето си.

Щерката на поп фолк звездата Глория вдигна пищен рожден ден в баровска обстановка, за да отбележи втория рожден ден на наследничката си. Събитието този път е не в родния дом на младата изпълнителка, както бе първия път, а на доста луксозно място, както става ясно и от кадрите в социалните мрежи.
И Симона Загорова прекали с тунинга СНИМКИ
Разбира се, първата, която поздравява малката рожденичка, е щастливата й баба – Глория, която после не пропусна да покаже колко добре изглеждат двете с внучка й на празника.

От поста на изпълнителката в социалните мрежи става ясно, че на партито е имало професионален фотограф, освен това са присъствали и много хора. “Бъди ни здравичка, щастлива, красива – радост на всички нас! Обичаме те, слънчице!”, пише примата на родния фолк към снимките. А под тях със сигурност я радват и серията от комплименти не само към малкото момиченце, но и към баба му.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от G L O R I A ️ (@gloria_bulgaria)

Припомняме, че навръх 14 февруари Симона Загорова разкри, че вече има нов мъж до себе си – тя направи това със снимка в профила си, но без да показа съществени подробности. “Да усмихнеш една жена чрез грижа и внимание, е чиста форма на любов”, написа тя тогава./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочакваните атаки срещу Адриана Лима

Всеки футболен фен вижда ясно, че FIFA се стреми не само да прави иновации в най-великата игра, но и популяризира по най-различни начини женския футбол. Една от новите стъпки на футболната централа бе да назначи първия си посланик, който е фен на играта, а не бивш състезател. Това е моделът […]

Subscribe US Now