Острите думи на Алкарас за постъпката на Луис Рубиалес

Карлос Алкарас е безпогрешен до момента на US Open и без особено затруднения успя да спечели първите си два мача на турнира.
След края на първия той даде задължителните интервюта, на които, разбира се, бе попитан какво мисли за случващото се около испанския национален отбор по футбол за жени и скандала с Луис Рубиалес.
Припомняме, че по време на награждаването на испанките президентът на Испанската кралска футболна федерация си позволи да сграбчи и целуне по устата Дженифър Ермосо. Около случилото се разрази сериозен скандал, което доведе до отстраняването на Рубиалес от поста му.
Той обаче продължава да твърди, че не е направил нищо нередно и че действията му са плод на спонтанна радост. Не на същото мнение обаче е Алкарас.
Най-високопоставеният испанец в света на тениса в момента бе премерен в изказванията си относно случая с Рубиалес и Ермосо. Карлос Алкарас заяви, че според него хора на толкова високи ръководни позиции не бива да си позволяват подобно отношение.
“Да се надяваме, че това ще бъде решено скоро, тъй като женският отбор направи историческо постижение и не получи много признание заради случилото се. Жалко е”, допълва още тенисистът, пише TENNIS.com.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мирела от "Игри на волята" си показа гърдите в ефир СНИМКА 18+

Мирела от “Игри на волята” реши да оскверни кулинарното шоу “Черешката на тортата” като си покаже гърдите и измести фокуса на предаването. Тази седмица в кухнята се вихрят петима от най-култовите участници от последния сезон на “Игри на волята”, а безспорно Мирела успя да прикове най-силно впечатление.  По време на […]

Subscribe US Now