Селин Дион показа, че е борец, въпреки тежката диагноза

Последно феновете на Селин Дион имаха възможност да я слушат на живо през март 2020 г., на концертите от световното ѝ турне Courage. По-късно певицата прекрати обиколката си заради синдрома на скованата личност, с който бе диагностицирана.
Заболяването представлява рядко и прогресивно неврологично разстройство, което предизвиква схващане на мускулите в торса, ръцете и краката. Но въпреки че състоянието е тежко, Селин Дион не спира да се бори с него.
През август Клодет Дион, сестрата на Селин Дион, разкри повече подробности за битката ѝ със синдрома. Клодет сподели, че със Селин работят най-добрите здравни специалисти в областта, които опитват различни лечения, но не дават обещания за окончателно излекуване. Сестрата на певицата не скри, че състоянието е доста изтощително, тъй като мускулните спазми са постоянни е и невъзможно човек да ги контролира.
В този труден период, за грижа и подкрепа 55-годишната Селин Дион разчита не само на лекарите, но и на семейството си. Другата ѝ сестра, Линда Дион, вече се е преместила в дома ѝ в Лас Вегас, за да е неотлъчно до нея.
Певицата определено е от хората с несломим дух. И го показа на всички, когато посети първото си събитие от над три години насам. В понеделник вечерта тя присъства на мач от NHL в Лас Вегас и подкрепи любимия си отбор Монреал Канадиънс, който игра срещу Вегас Голдън Найтс, пише Entertainment Tonight.
За мача Селин Дион е взела със себе си и децата си – Рене-Чарлз и близнаците Еди и Нелсън. Това, което обаче прави най-голямо впечатление, е доброто настроение, изписано върху лицето на певицата, докато позира за снимки с няколко от спортистите.
След края на мача тя е имала време и да си поговори с играчите от любимия си отбор в съблекалнята. А с присъствието си певицата е зарадвала и феновете си, които също са присъствали на събитието.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кая Гербер отказва да изпрати лятото

Ноември може и да вече тук, но това не спира Кая Гербер да носи летните си дрехи. Което е разбираемо – от една страна настоящата есен е толкова топла, пък от друга, моделът живее в Лос Анджелис. Ето защо, във вторник, когато всички се надпреварваха да споделят костюмите си за […]

Subscribe US Now