Къде изчезна Клинт Истууд

В последно време се появиха известни притеснения от страна на приятели и близки до Клинт Истууд. Повод за това е буквално изчезването на актьора от публичното пространство.
Последната му обществена изява е преди повече от година – нещо, което кара хората в обкръжението му да се тревожат за здравословното му състояние.
И вероятно има известни основания за тревога, тъй като актьорът е на преклонните 92 години, а съвсем скоро, на 31 май, трябва да отбележи и следващия си рождения си ден.
Възрастта обаче изглежда не е пречка за Клинт да продължава да прави професионални планове. Наскоро стана ясно, че ще режисира нов филм – трилър, озаглавен Juror #2, който вероятно ще постави края на знаменитата му кариера.
По план снимките трябва да започнат следващия месец, но с нарастващи опасения дали ветеранът ще може да се справи с работата си.
“Клинт винаги се е радвал на страхотно здраве, бил е жизнен и активен, въпреки напредването на възрастта. Но липсата на каквито и да е изяви в последно време тревожи много хора в Холивуд”, споделя пред Radar Online източник, близък до актьора. “Трудно е да си го представим в нещо различно от добра форма, но факт е, че времето не прощава на никого. А задачата, с която сега се е нагърбил, по подготовката и заснемането на нов филм, не е никак лека. Защото освен режисьор, той участва във всеки друг аспект като кастинг, организация, дори музика.”
Последният филм с участието на Истууд бе излезлият през 2021 г. уестърн “Плачещият мачо”. Предполагаше се, че това ще бъде “лебедовата песен” на актьора, но впоследствие стана ясно, че той не е удовлетворен от резултата и затова иска да се опита да направи още нещо, пише Metro. А дали ще успее – въпрос на време е да разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Имала ли е връзка Гуинет Полтроу с Леонардо ди Каприо

Както наскоро стана ясно, Гуинет Пoлтроу никак не се свени да говори за миналите си връзки. При това с известни личности като Брад Пит и Бен Афлек, за които дори изпада в подробности, разкривайки дори “кой е бил по-добър любовник”. Откровенията си Гуинет направи, докато гостуваше в подкаста Call Her […]

Subscribe US Now