Мариана Попова хлътна по този политик, успял да я омае със…

Певицата Мариана Попова даде интересна гледна точка за политическата ситуация у нас.

Половинката на Веселин Плачков се изказа доста остро за политическата обстановка в страната и за самите политици, но все пак има някой, който я е впечатлил повече и тя не скри симпатиите си към него и колко много обича да го слуша. 
„Винаги гледам по-така артистично на нещата, не мога да направя толкова конкретна разбивка политическа, но аз смятам, че кампанията за есента започна много активно. Започна от двете водещи сили, те вече са в предизборна кампания, цялата тази публичност, цялата тази лудница около тях, ние ще предложим чистопартиен кабинет, следва ГЕРБ, следва всичко, което изговорихме. Няма ли някой да каже: Добре, де, дайте в името на на народа, да направим нещо. Не, Левски го няма отдавна“, коментира Мариана Попова в „Пресечна точка“ по Нова Тв.

Костадин Костадинов
„За съжаление, разполагаме с едни дълбоко егоцентрични политици, които се грижат повече за личностите си, за личния си успех в политиката много повече, отколкото за това държавата да е добре, да се приеме един бюджет, заради който вече страдаме всички ние и въобще да се върви в някаква правилна посока. За мен дори е обидно да ги гледам, защото цялата картинка ми е ясна и пак за пореден път ще кажа, че за мен тази партийна система се изчерпа, виждаме и в политиката вече ясно откровени личности. Трябва да се измисли нещо, защото и следващите избори няма да доведат до кой знае какви огромни резултати“, допълни Попова.
„Объркващо е за мен, но аз напоследък виждам, интересувам се, чета. Веселин Плачков ме побърква с тази политика, в интерес на истината той много е политически така активен и си давам сметка, че единственият човек, който говори, говори казвам адекватно от трибуната, това е Костадин Костадинов.
Това е единствения човек, който говори адекватно от трибуната за България, за принципите, за това къде се намираме, какво става. Ние трябва сами да се погрижим за страната си, но от две години и половина се намираме в тежка политическа криза и нямам един политик. Държавата се движи на самотек“, добави Мариана Попова./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Алисия плаши с вида си, прилича на извънземно СНИМКИ

Алисия уплаши почитателите си по време на лайв вчера вечерта, като показа напълно различно лице от това, с което я помним. Певицата отговори на няколко въпроса на фенове за новата си песен “Инсомния”. В клипа към нея тя е блондинка, но русата коса е останала само за снимките и днес изпълнителката […]

Subscribe US Now