Алисия плаши с вида си, прилича на извънземно СНИМКИ

Алисия уплаши почитателите си по време на лайв вчера вечерта, като показа напълно различно лице от това, с което я помним.

Певицата отговори на няколко въпроса на фенове за новата си песен “Инсомния”. В клипа към нея тя е блондинка, но русата коса е останала само за снимките и днес изпълнителката отново е брюнетка.

Плашещи са обаче бузите, натъпкани с филъри и твърде подчертаните скули, които правят лицето на Алисия като на извънземно. Въпреки че почитатели я попитаха какво е направила с хубостта си, тя не отговори и заяви, че няма да удостои с отговор злобни и дребнави подмятания, пише “Хотнюз”. 
Факт е, че от доста време в своя инстаграм профил тя не е качвала снимка на лицето си отблизо, явно заради преживените наскоро интервенции, които са я променили до неузнаваемост.

Носът на 40-годишната фолкаджийка също се смалява всяка година, като през 2022 тя регистрира третата му операция. За сметка на това устните й са все по-големи, дръпнати са и очите, така Алисия го докарва на азиатка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Разделена ли е Шер с 40 години по-младото си гадже

За това, че между Шер и Александър Едуардс има романтични отношения се заговори в началото на ноември миналата година, когато двамата бяха забелязани да се държат за ръце докато се разхождат из Западен Холивуд. По-късно източник на Us Weekly издаде, че 76-годишната певица изобщо не се притеснява от мнението на […]

Subscribe US Now