Разделена ли е Шер с 40 години по-младото си гадже

За това, че между Шер и Александър Едуардс има романтични отношения се заговори в началото на ноември миналата година, когато двамата бяха забелязани да се държат за ръце докато се разхождат из Западен Холивуд.
По-късно източник на Us Weekly издаде, че 76-годишната певица изобщо не се притеснява от мнението на околните, според които връзката ѝ с 40 години по-младия Александър Едуардс няма да просъществува.
“Шер знае много добре, че има много скептицизъм относно този романс, но изобщо не ѝ пука от това. Тя се наслаждава на вниманието и казва, че с Александър Едуардс имат нещо много специално, което я кара да се чувства по-жива и по-секси от всякога”, сподели още източникът.
Тогава той разкри също, че певицата “винаги е била привлечена от по-млади момчета”, но е усещала връзката си с рапъра уникална. И изглеждаше сякаш това наистина е така. Особено когато през декември се появиха твърдения, че Шер и Александър Едуардс са сгодени.
В Twitter певицата показа коледния си подарък от любимия – масивен пръстен с крушовиден диамант и по-малки скъпоценни камъни. “Нямам думи, Александър Едуардс”, написа тя в поста си.
Сега, малко повече от половин година откакто започна да се говори за връзката на Шер и Александър Едуардс, обаче се оказва, че лошите пророци са се оказали прави и двамата вече не са заедно.
Александър Едуардс и Шер никога не са били сгодени и този пръстен, който той ѝ подари, беше просто подарък”, разкрива източник на Us Weekly. Той издава още, че двамата наистина са били близки и синът на рапъра дори е ходил в дома на Шер в Малибу, за да си играе. Въпреки че връзката им е била истинска, са се разделили преди няколко седмици, като са решили да запазят добри отношения помежду си.
За Шер се знае, че от 1964 до 1975 г. е омъжена за Сони Боно, а от 1975 до 1979 г. за Грег Алман. Александър Едуардс пък се срещаше с Амбър Роуз, от която има и син, но след три години, прекарани заедно, през август 2021 г. те се разделиха. Същия месец той призна, че е изневерявал на Роуз по време на връзката им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тъжен край за брака на Кевин Костнър

“Какво бих казал на по-младото си Аз? Че му предстои адско приключение.” Това написа Кавин Костнър точно преди месец в официалния си профил в Instagram. Съвсем наскоро той беше получил първия си Златен глобус, а проблемите покрай работата му в сериала Yellowstone бяха започнали. Не е розово и положението в […]

Subscribe US Now