Тъжен край за брака на Кевин Костнър

“Какво бих казал на по-младото си Аз? Че му предстои адско приключение.” Това написа Кавин Костнър точно преди месец в официалния си профил в Instagram. Съвсем наскоро той беше получил първия си Златен глобус, а проблемите покрай работата му в сериала Yellowstone бяха започнали.
Не е розово и положението в личния живот на 68-годишния актьор от “Танцуващият с вълци”. Преди дни стана ясно, че съпругата му Кристин Баумгартън е внесла молба за развод. Костнър и 49-годишната дизайнерка и бивш модел са женени от 18 години.
Информацията, която първоначално беше споделена от светския сайт TMZ, не посочва каква е причината за решението на Кристин, но е ясно, че тя иска споделено попечителство над децата и не очаква издръжка от актьора.
Костнър сподели своето становище пред медиите. “С голяма тъга съобщаваме, че обстоятелства извън контрола му принуждават г-н Костнър да участва в процес по разтрогване на брака му,” цитират представителите му в Hello.
Костнър също е поискал споделено попечителство. Изданието пояснява, че той и Баумгартън са имали предбрачно споразумение, според което никой не дължи издръжка на другия в случай на развод.
Двойката се ожени през 2004 г. в ранчото на Костнър в Аспен, Колорадо. Двамата имат три деца – Кейдън на 15, Хейс на 14 и Грейс на 12 години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой и защо се облече като котка на MET Gala

Въпреки че сме се нагледали на какво ли не на MET Gala, всяка година звездното събитие отново ни поднася големи изненади. Докато някои звезди залагат на класически визии, които ще се оценяват високо във времето, други избират чистата провокация. И в отделни случаи дори не можем да разберем кой се […]

Subscribe US Now