Нестандартното приложение, което Гуинет Полтроу намери на Оскар-а си

Да спечелиш Оскар е съкровена мечта за мнозина. Някои успяват да я осъществят, а други си остават само с желанието и усилията. Е, Гуинет Полтроу е от първите, но това за нея въобще не е причина да се взима насериозно.
Дали заради времето, което е минало от спечелването на най-престижната филмова награда, дали защото просто си е такава, актрисата за пореден път ни изненада с нестандартно признание. По време на участието си в рубриката на Vogue “73 въпроса” тя призна, че е намерила интересно приложение на позлатената статуетка.
Видеото е заснето в дума на Полтроу през лятото. А в един момент операторът акцентира върху Оскар-а, който лежи на земята и… подпира входната врата. На необичайната ситуация актрисата реагира с усмивка и нарича статуетката “спирачка за врата”, пояснявайки, че “работи перфектно”. Сякаш това е най-нормалното нещо, което може да направиш с нея.
Гуинет и нейният Оскар имат доста дълга връзка и са заедно от 1998 г., когато тя го печели за ролята си във “Влюбеният Шекспир”. И явно за всички тези години й е омръзнало просто да му се любува и затова е решила да му намери функционално приложение, пише People.
Това, че Гуинет Полтроу си подпира врата с нейния Оскар, не значи, че тя не цени полученото признание, както и всички възможности да влезе с десетки страхотни роли, които е получила по време на кариерата си. Преди време обаче призна, че връчването на статуетката й е донесло и “екзистенциална криза”. А днес нищо от това да бъде сред най-коментираните звезди в Холивуд не й липсва.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Смени ли Брадли Купър Ирина Шейк с Джиджи Хадид

Джиджи Хадид и Брадли Купър се “забавляват” заедно. Това са последните горещи новини от света на звездите. След като моделът и актьорът бяха забелязани заедно в Ню Йорк два пъти през последните няколко дни, източник казва на People, че двамата се радват да се опознаят, но засега поддържат нещата небрежни. […]

Subscribe US Now