Сайтът за възрастни, който отправи неустоимо предложение на Джон Сина

Джон Сина със сигурност успя да накара всички не само да говорят за него, но и да гледат отново и отново появяването му на сцената на Оскарите.
Няма как да е другояче, защото не всеки ден виждаме чисто гол актьор на сцената на най-престижните награди в света на киното.
46-годишният Сина накара много по-млади от него да му завидят за начина, по който изглежда. А всичко това е довело до една наистина странна и необичайна оферта.
От Metro.co.uk. разбираме, че Дарин Паркър, който е вицепрезидент на сайта за възрастни CamSoda, е отправил съвсем истинско и реално предложение към Джон Сина.
Паркър е предложил на кечиста, превърнал се в актьор, 500 000 долара, за да заснеме едночасово видео пред уеб камера, което да бъде публикувано в сайта. Разбира се, очакванията към Джон Сина са той е да е гол през цялото време.
Към момента не се знае дали Сина е приел предложението и дали наистина има нужда от тези пари при положение, че състоянието му е оценявано на над 55 милиона долара. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Меган Маркъл пак го направи

Докато британското кралско семейство се тресе от “скандала”, предизвикан от уменията на Кейт Мидълтън с фотошоп, събитията около херцозите на Съсекс изглеждат далеч по-обнадеждаващи. След като двамата показаха новия са сайт Sussex.com преди седмици, сега Меган обяви нов бизнес. На 14 март се появи нов Instagram профил – American Riviera […]

Subscribe US Now