Изплуваха СНИМКИ от юношеството на Момчил от “Игри на волята”

Наш репортер попадна на интересни снимки от тийнейджърските години на Момчил от “Игри на волята”. На някои кадри си личи, че риалити звездата не е чак толкова хрисим, за какъвто се представя в шоуто и е имал доста буйно юнoшество. 

Прави ни впечатление още, че от дълго време е обвързан за Боряна, а близките им напират за сватба и деца. 

Момчил Василев е на 25 години, от гр. София. По професия е софтуерен инженер. Завършил е бакалавърска степен в Китай. Отива там без да знае езика и го научава сам. Завършва трети по успех. Има научни публикации и става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с жиу-жицу. 

В предаването “Игри на волята” го виждаме спокоен и уравновесен, но пък детските му снимки издават, че си е поживял доста бурно и е минал през много неща, за да стане такъв сега. 
Във формата той влезе с брат си Васил, който отпадна в доста ранен етап от играта и това като че ли озлоби Момчил към останалите играчи, а някои от тях усетиха фалшивата му самоличност и не му се довериха. Такъв е случаят с Теодора Мудева, която му се опълчи и заяви, че за нея той е лицемер, който прави всичко за пред камерите./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Братът на Кейт Мидълтън и "традицията", която спази

През миналата седмица стана ясно, че братът на принцесата на Уелс е станал баща за първи път. Джеймс Мидълтън и съпругата му Ализе Тевенет бяха забелязани да бутат бебешка количка в Лондон. 36-годишният Джеймс публикува няколко снимки в профила си в Instagram, с което потвърди новината. “Той е в живота […]