Обича ли кралица Рания снаха си

До сватбата на йорданския престолонаследник принц Хюсеин и неговата избраница Раджула ал Саид остават броени дни. И преди двамата да се врекат във вечна вярност, по традиция се организира тържество, на което се извършва ритуалът къна за бъдещата булка. Това е един вид моминско парти в мюсюлманския свят, на което присъстват само жени.
Едно от главните действащи лица на него бе самата кралица Рания. Тя сподели снимки в профила си в Instagram и не скри радостта си и огромното вълнение, че съвсем скоро ще ожени един от синовете си. 
На кадрите виждаме кралицата, която е домакин, в компанията на бъдещата си снаха Раджула и още десетки жени, които са били част от тържеството. Рания не пропусна да произнесе и реч, в която изрази своята любов и признателност към Раджула, която нарече “най-сладката и най-красива бъдеща булка”. За кралицата тя е също толкова ценна, колкото двете й дъщери Иман и Салма.
Рания сподели още, че е била истински щастлива, когато нейният син Хюсеин й е казал, че ще се жени именно за Раджула. “Тя е перфектният отговор на всички наши молитви за него”, откровена е кралицата, която пожела на бъдещото семейство винаги да са източник на щастие и подкрепа един за друг.
Бъдещата свекърва показа близки отношения и към майката на Раджула Азза ал Судаири, която нарече “скъпоценен камък” и че дъщерята е отражение на своята майка, предава Hello.
Рания увери Азза, че тя и съпругът й крал Абдула ще се грижат по възможно най-добрия начин за своята снаха. “Това е нейната страна и тя е сред нейното семейство и нейните близки хора”, каза още кралицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Успех или провал претърпя “Бързи и яростни 10” в бокс офиса

Десетата част на “Бързи и яростни”, чиято премиера бе в петък, 19 май, ни поднесе както още от достатъчно добре позната ни вече компания на Вин Дизел, Мишел Родригес и Лудакрис, така и новите герои, изиграни от Джейсън Момоа, Рита Морено, Джон Сина, Хелън Мирън и Бри Ларсън. А всички фенове на […]

Subscribe US Now