Любовник се жалва в полицията от наша фолкпевица

Фолкпевицата Ваня Великова е била викана на разпит в РПУ-Габрово, разкри самата тя.

Поводът са двете жалби, които са пуснати срещу нея от бившия й любовник Данчо и съпругата му, работеща като автотенекеджийка.
„Пише, че съм ги следяла по магазините с какви дрехи били облечени и какво пазарували и се страхували за живота си и имуществото си. Отвърнах на полицаите, че това са клевети и пуснах моя жалба, че след публикацията в „Телеграф“, той ме нападна в офиса ми за бързи кредити. С лакът ме натисна по гърдите – мястото първо почервеня, а на следващия ден посиня. Два пъти ме заплаши, че ще ме гръмне в капачките, за да остана инвалид, както и че ще ми запали колата за 17 хиляди лева. Но успях да се заключа в тоалетната“, разказа изпълнителката на хита „Близалка“ пред “Телеграф”.

В 13 ч в понеделник тя има среща със своя адвокат, с който ще отидат в габровската прокуратура да заведат граждански иск срещу любовника.
„Ще си потърся правата в съда. Искам да му отнемат разрешителното за ползване на оръжие (той работи като охранител в СОТ на гарата), както и самия личен пистолет. Заради нападението му не съм в добра кондиция за работа и претърпявам финансови загуби, но ще оставя съда да прецени за размера на компенсацията“, добави още блондинката.
Тя разкри още, че докато е била любовница на Данчо, освен със съпругата си, той е имал интимна връзка и със служителка от верига за бързо хранене, която нарича Черпака. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Векилска ще си вади хляба с нова работа! Става конкуренция на Ани Цолова и Деси Стоянова

Обученията по говорене пред хора, изглежда, са станали много модерни, защото вече трета тв водеща става лектор в такива курсове. След Ани Цолова и Деси Стоянова с бизнеса се заема и Мариана Векилска, пише „Уикенд”. Тя е приела да води 4-часов семинар на тема „Как да говорим уверено пред публика […]

Subscribe US Now