Синът на кралица Рания откровено за годеницата си

Едно от големите събития на кралския небосклон тази година отмина – коронацията на крал Чарлз Трети и съпругата му Камила. Междувременно обаче предстоят вълнуващи месеци и кралския двор на Йордания.
На 1 юни ще бъде сватбата на престолонаследника принц Хюсеин с годеницата му Раджуа ал Саид. Съвсем наскоро 28-годишният син на крал Абдула и кралица Рания разказа как се е запознал с красивата саудитка.
“Стар приятел от училище ме запозна с Раджуа. Смятам се за късметлия – не всеки ден ти се случва да срещнеш човек като нея”, разказва принцът пред Vogue Arabia. На 28 април тя отпразнува 29-ия си рожден ден.
Това беше повод както годеникът й, така и бъдещата й свекърва да я поздравят публично. “Честит рожден ден на скъпата ми Раджуа. В очакване съм на общия ни живот, изпълнен с любов, състрадание и отдаденост”, написа принц Хюсеин в Instagram.
Кралица Рания, която впечатли всички с елегантността си по време на коронацията на Чарлз в Лондон, пък публикува снимка с бъдещата си снаха. “Честит рожден ден на нашата прекрасна Раджуа”, гласеше текстът към нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На 79 - Робърт де Ниро баща за седми път

Робърт Де Ниро отново е баща, потвърди представител на актьора пред CNN. Носителят на Оскар за първи път сподели новината в понеделник в интервю за ET Canada, където промотира новия си филм, озаглавен сякаш точно за повода About My Father. Говорейки за бащинството в интервюто, 79-годишният актьор учтиво коригира интервюиращата […]

Subscribe US Now